Kalabuhov odgovorio Mennuti: 'Mogao bih reći da je Amerika rasistička zemlja..'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Braca moj lijepi nisi rekao nista o Rusiji.. Ojadili ste sve i jednu drzavu u kojoj ste bili, sam Bog zna koliko njih je zavrsilo u Sibiru sa Staljinom na celu, da ne idemo dalje u istoriju, krvavu i bolesnu.. Ja ne znam niti jednu naprednu drzavu kojoj ste vi pomogli u necem, ne znam niti jednog covjeka koji je zivio po vasim zakonima a da nije ziv istraumiran.. Za Amerikance mozes svasta rec al slobodu i zivot po vlastitom izboru im ne mozes osporit.. Mogucnost izbora, raznovrsnost kultura, ideja.. Vi ne mozete u istu recenicu sa njima, budimo realni..

Slobodan

Rusija je zalijepljena posuda, ako pocnu treci svjetski rat, ostace jos samo u udzbenicima istorije i u folkloru. Ta zemlja je posljednje utosicte zlocinaca.

Unknow

Automatski protjerati ruskog ambasadora Igor Kalabuhova iz Bosne

Mmm Boris Brasol

I mi mozemo reci kako su Rusi antisemiti koji su Hitlera upoznali sa Protokolom zionskih mudraca i prenijeli mu ideje bjelosvjetske jevrejske zavjere i judeo-boljsevizma.

E

Ajd jos neki false flag. Pa mi smo prezivjeli granate. Da opali u zgradu, probije trostruki zid a sva stakla stoje, smijesno. https://www.logicno.com/politika/udarno-ukrajina-izvrsila-klasicni-false-flag-objavljujemo-fotografije-djecijeg-vrtica.html

Rakete sa osiromasenim uranijem? Nije most gadjan ni otvor guznog crEva PTC

>>Ajd jos neki false flag. Pa mi smo prezivjeli granate. Da opali u zgradu, probije trostruki zid a sva stakla stoje, smijesno. https://www.logicno.com/politika/udarno-ukrajina-izvrsila-klasicni-false-flag-objavljujemo-fotografije-djecijeg-vrtica.html ka E<<

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije