Marković: Kako dr. Kurdić učvršćuje RS i podgrijava apetite Herceg-Bosne?

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo kazem

dokle je dosle kad ti UZP drži moralne lekcije..

Nadimak

Poštovani i uvaženi, netolerancija je provela iz svih pora društva ali to nije odraz shvatanja većine građana. Političkim gubitnicima odgovara ove netrpeljivost je misle da mogu ušićariti još jedan mandat. Slijedi im hladno otržnjenje.

radiosarajevo nepismeni clanak

glava me zabolila citajuci ovaj nepismeni clanak. Pa ko vam radi u redakciji, da li uopste provjeravate pravopisno prije objave vijesti. Zalosno ako je ovo portal glavnog grada.

radiosarajevo nepismeni clanak

glava me zabolila citajuci ovaj nepismeni clanak. Pa ko vam radi u redakciji, da li uopste provjeravate pravopisno prije objave vijesti. Zalosno ako je ovo portal glavnog grada.

Na.me

Kurdic je SDA produkt. S njima se mora rascistiti!

Verix

Ovaj čovjek je produkt kontraobavještajnih službi koji najveću štetu nanosi upravo onima kojima drži političkovjerska predavanja kao i samoj državi u kojoj pravi nered. Isto kao i onaj što je stotinama kilometara putovao iz susjedne države da puca po ambasadi USA.

Ja još nisam čuo

da je neki od haljinaša osudio simoniju Štadlera i Štrosmajera i privlačnost hrvatske nacionalne ideje KC kleru.

Hoćeš prljavo sa de igraš?

A šta kažeš na kršćanski fanatizam Šenota Velikog, koptskog sveca iz 5 vijeka nove ere, koji je pozvao na ubistvo egipatskog velikaša koji nije hti prihvatiti kršćanstvo riječima: "Nema zločina za one koji imaju Krista"? Da za kršćane ne vrijede zemaljski zakoni jer im samo Krist može suditi, a kad oni postanu Jedno s Kristom, tada je Krist dio njih, pa bogu ne može suditi smrtni čovjek?

Deni

Svaki nacionalizam bez obzira iz kojeg tabora dolazi treba posmatrati pogledom prezira.

Mostar

Sve ima svoj slijed od Alijine Islamske deklaracije, mudzahedina u ratu, zapovjednika tzv ABiH koji BiH nazivaju prostorom dzihada, pozdravljanja islamskim pozdravima, obrednih klanja, odsijecanja glava do razapinjanja na krizeve. Nakon rata idu humanitarne organizacije(teroristi), ubijanje povratnika u Bosni, ubijanje ministra Leutara, autobombetina u Mostaru, pokolj na Badnju noc obitelji Andjelic, napad US ambasadu,bomba u FIS Vitezu, Bugojnu.....e onda ide masovni odlazak u ISIL. Cinjenica je da su Bosnjaci dali najvise ISIL boraca po glavi stanovnika od svih EU naroda....dakle fra Ivo Markovicu ovdje se vidi jasan slijed, tendencija koja se i danas nastavlja a manifestirat ce se sutra prema krscanima u BiH najradikalnije. Prvi ce te biti vi kojima ce zakucati na vrata.

Buhahahaha -U-go

Sve ima svoj slijed od Alijine Islamske deklaracije, mudzahedina u ratu, zapovjednika tzv ABiH koji BiH nazivaju prostorom dzihada, pozdravljanja islamskim pozdravima, obrednih klanja, odsijecanja glava do razapinjanja na krizeve. Nakon rata idu humanitarne organizacije(teroristi), ubijanje povratnika u Bosni, ubijanje ministra Leutara, autobombetina u Mostaru, pokolj na Badnju noc obitelji Andjelic, napad US ambasadu,bomba u FIS Vitezu, Bugojnu.....e onda ide masovni odlazak u ISIL. Cinjenica je da su Bosnjaci dali najvise ISIL boraca po glavi stanovnika od svih EU naroda....dakle fra Ivo Markovicu ovdje se vidi jasan slijed, tendencija koja se i danas nastavlja a manifestirat ce se sutra prema krscanima u BiH najradikalnije. Prvi ce te biti vi kojima ce zakucati na vrata. ka Mostar To što ti opisuješ je ideal dobrog kršćanina. Slijepa fanatična budaletina. Kad poždereš krista i postaneš dio njega, smrtni čovjek ne može bogu suditi?

Gost

Jelka i novogodišnja čestitka nekaju ništa ni sa kršćanstvom-hrišćanstvom. Sve što ne odgovara Bošnjacima vi se pretvarate da to ime neke veze sa vama. Pronašite mi u Bibliji gdje se to spominje bor, djed mraz ili novogodišnja čestitka !

On

Saleme! Gasi mjesalicu,motaj kablove ovdje je sve otislo u 3p.m.

Panzer

Po komentarima vidiš da ovaj čovjek fratar operisan od nacionalizma čuvar Bosne kakvu izgleda Bošnje nevole čim kaže nešto protiv onog radikala tkzvprofesora i Zenice odma komentarišu i pljuju po njemu nebitno što fratar podjednako i kritikuje HDZ .Sve svode na isto nisi naš i nenaš pravo ništa komentarisat.Koji ste vi BOŠNJE NACISTI

Panzer

Fra Ivo za njih su svi isti i tebe gladaju kao i na one dole Hercegovce samo ti njih brani eto kako završiš na kraju popišan i popljuvan

Buhahaha

Fra Ivo za njih su svi isti i tebe gladaju kao i na one dole Hercegovce samo ti njih brani eto kako završiš na kraju popišan i popljuvan ka Panzer A ti blagoslovljen puljinom svetom vodicom.

?

Po komentarima vidiš da ovaj čovjek fratar operisan od nacionalizma čuvar Bosne kakvu izgleda Bošnje nevole čim kaže nešto protiv onog radikala tkzvprofesora i Zenice odma komentarišu i pljuju po njemu nebitno što fratar podjednako i kritikuje HDZ .Sve svode na isto nisi naš i nenaš pravo ništa komentarisat.Koji ste vi BOŠNJE NACISTI ka Panzer Kako je palestinski raskovani jevrej bio hrvat?

glavni

glava me zabolila citajuci ovaj nepismeni clanak. Pa ko vam radi u redakciji, da li uopste provjeravate pravopisno prije objave vijesti. Zalosno ako je ovo portal glavnog grada. ka radiosarajevo nepismeni clanak Gospođo zapalite ga vi malo, smirite se... nije to tema ovog sastanka

onako

Alijina unuka pije, drogira se, kiti jelke i pored bajrama slavi nove godine i bozice, a ona je prva u bošnjaka i reis je vjenčao čak, pa sta je problem onda? Neka se mladi zabavljaju kako ko želi i voli. nema prisile u islamu

Hmmm

A šta kažeš na kršćanski fanatizam Šenota Velikog, koptskog sveca iz 5 vijeka nove ere, koji je pozvao na ubistvo egipatskog velikaša koji nije hti prihvatiti kršćanstvo riječima: "Nema zločina za one koji imaju Krista"? Da za kršćane ne vrijede zemaljski zakoni jer im samo Krist može suditi, a kad oni postanu Jedno s Kristom, tada je Krist dio njih, pa bogu ne može suditi smrtni čovjek? ka Hoćeš prljavo sa de igraš? Ideal islamskog vjernika je umjerenost, a kršćanskog fanatizam kao kod haridžija?

071

Moj fra, "Iznenađuje da čovjek s doktoratom....". Pa valjda znamo da danas doktorat u BiH ne znači ništa, čak šta više, znači da je nosilac podguzna stranačka ili ljudska muha koja se nije ni očešala o nauku i knjigu (čast vrlo malom broju izuzetaka). A što se tiče pojava o kojim fra piše, da - i to je produkt SDA koji je stvoren da bi pravio takav narativ i sljedbenike u istoj kuhinji u kojoj su napravljeni HDZ i SNSD. I Nadimak je u pravu, narativ i stvarni život već odavno nema nikakve veze. Dreka je glasna, jer život ide svojim prirodnim tokom i stolice zlikovaca se opasno drmaju. NIKO sa dva grama mozga ih neće. A to je ipak većina.

DuškoDugouško

Daidža, nisu Srbi i Hrvati ni dužni ni obavezni živjeti s takvim ljudima u isti hiži. Kao što vidiš, "palestinizacija" je nužnost i svakim danom je sve bliža i bliža.

Hmmm

Daidža, nisu Srbi i Hrvati ni dužni ni obavezni živjeti s takvim ljudima u isti hiži. Kao što vidiš, "palestinizacija" je nužnost i svakim danom je sve bliža i bliža. ka DuškoDugouško Srbi i hrvati koje su crkve napravile od svojih pastvi u XIX vijeku? Pa je li Isus bio hrvat ili srbin? Ili jevrej mozda? "Srbi" i "rvati" bi da se malo prave pametni i kolonizatori? Cccc. Sto se bojite gradjanske drzave bosanski bilmezi? Zato sto ce vam ukinuti naciju?! A kad si vec zapeo za hize, sto ostavi silne slavenske bogove za palestinski kult obozavanja raskovana jevreja?

@Brato

glava me zabolila citajuci ovaj nepismeni clanak. Pa ko vam radi u redakciji, da li uopste provjeravate pravopisno prije objave vijesti. Zalosno ako je ovo portal glavnog grada. ka radiosarajevo nepismeni clanak<<I mene vas koji kritikujete nečiju nepismenost a onda ti sam neznaš pisat pa nema Č Š Ž Đ Ć e jesi smiješan

TVOJ CUKO U RUNDELI

Po komentarima vidiš da ovaj čovjek fratar operisan od nacionalizma čuvar Bosne kakvu izgleda Bošnje nevole čim kaže nešto protiv onog radikala tkzvprofesora i Zenice odma komentarišu i pljuju po njemu nebitno što fratar podjednako i kritikuje HDZ .Sve svode na isto nisi naš i nenaš pravo ništa komentarisat.Koji ste vi BOŠNJE NACISTI ka Panzer Kako je palestinski raskovani jevrej bio hrvat? ka ?<< TVOJ CUKO U RUNDELI

Nemoj da ti leš raskovana jevreja ode nastranu na pričesti odabrani. Zagrcnućeš se.

Po komentarima vidiš da ovaj čovjek fratar operisan od nacionalizma čuvar Bosne kakvu izgleda Bošnje nevole čim kaže nešto protiv onog radikala tkzvprofesora i Zenice odma komentarišu i pljuju po njemu nebitno što fratar podjednako i kritikuje HDZ .Sve svode na isto nisi naš i nenaš pravo ništa komentarisat.Koji ste vi BOŠNJE NACISTI ka Panzer Kako je palestinski raskovani jevrej bio hrvat? ka ?<< TVOJ CUKO U RUNDELI ka TVOJ CUKO U RUNDELI<<

/ Najnovije