"Ideja o Velikoj Srbiji i danas je živa, zdrava i smrtonosno vitalna"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dovoljno je bacit pogled na mapu

Mapa RS-a izgleda ko bolest koja napada zdravo tkivo Bosne. Vidi se i epicentar odakle se siri.

Ja

Još uvijek je živa i stalno podgrijavana.

Damianusdarcus

Ovdje je rat bio samo kada su se srbi osjećali moćni, a to se osjeti u posljednje vrijeme... zato dragi moji Bosanci pamet u glavu!

Džasmin

E otkad se nije spomenulo suđenje i respiratori

Srbija sve manja

Uskoro.......srbija bez vojvodine i sandzaka,a bez kosova je odavno,moze i sandzak traziti razdruzivanje od srbije jer je bio dio bosne.

Guest

Gdje se izgubise respiratori, oni isti koje drzava Florida baca na smetljuste a ovdje ih voze na klinicki centar? Vec ste zaboravili? Sami sebi ste veci neprijatelji nego svi s-h zajedno.

.

Odličan članak.

Džasmin

E al zvecka tastature ovaj oružije naših dijaspora patriota

W

koliko puta sda talibanima treba ponavljati da je bih odavno podjeljena, samo vi to ne zelite prihvatiti? Tamo gdje se vijori srpska zastava-to je srpsko, tamo gdje je hrvatska zastava-to je hrvatsko, a bosnjacko je samo ono gdje stoji zastava s ljiljanima lazne armijebih tj. bosnjacke mudzahedinske vojske, koja je srbima i hrvatima ritualno odsjecala glave. Sve dok uporno budete odbijali prihvatiti tu cinjenicu, razlaz je neminovan. I sta vam tu nije jasno???

Realista

Ne govorite ništa o ujedinjenju Albanaca i Velikoj Albaniji. Vjerovatno se slažete sa tim, a smeta vam ujedinjenje Srba i Hrvata.

/ Najnovije