Hrvatski profesor Dejan Jović: "Čović i Dodik su ruski saveznici..."

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Oni su samo svoj trojac, oni su nas trojanski konj, samo mi toga nismo svjesni. Ne treba tu puno analize, ljudi samo rade na tome da nas što više opljačkaju, njih trojica su saveznici jedan drugom i niko od njih i ne pomišlja da nešto promijeni jer im je ovako super.

Gost

Nije ovo HRVATSKI nego ANTIHRVATSKI profesor.

Deni

Kad ce biti rjeseno HERCEGOVACKO PITANJE?? Ujedinjenje HBK,ZHK,HNK.. ( bez drvara,grahova,glamoca koje gravitiraju Bihacu.) Mi Hercegovci to zasluzujemo. Ovo je smijesno vise..

kikirez

@Gost Nisi ti Hrvat, ali pokusavas biti antiBosanac. @Deni Nema nikakvoga hercegovackog pitanja.

Boom

Ma kakvi špijuni oni su LOPUŽE I ............

Džasmin

Kakvi špijuni za to trebaš školu, pamet i obuku

Ero

Dejan Jović je placenik Beograda i apsolutno neprijateljski element u RH a tako i za BiH....soroševac i uhljeb

Boom

Jel ko zna šta je Hercegovac Hercegovac Hercegovac? To ti je GOVNOVOD

Pelin

Za boom A ti si prika kolektor a tako i smrdiš...sram te bilo, tebe i onoga čiji si! To ti je kultura....krele

Boom

Pelin Jel ti misliš lektor ili pravi kolektor. A ti si sigurno dijasporac pa neznaš otkud mi to. To je samo šala između Bosanca i Hercegovca provjeri malo

Dudek Krivousti Njofra

@ Deni MALO morgen podebljas mi KIFLU

/ Najnovije