Hoće li Plenković konačno objasniti Čoviću da ne može voditi putinofilsku politiku?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dragan Cirilov Bjelocarapanski

Je u gownima do gushe....pustite ga,tezak period prozivljava..

Tabasco

Kasno je za to, Ćović nije sam ima jak lobi Hercegovački u Zg, a sada je tu i Milanović

lojava radiokasaba

ofarbala plenkyguzici oko u plavo. stoko primitivna!

Eu

Čović ga je popušio vidi EU da je to mali fasista.

Bolest

ofarbala plenkyguzici oko u plavo. stoko primitivna! ka lojava radiokasaba ------ To se zove refleksija od naočala. Pa kakav fašista i ustaša moraš biti da gledaš plavo na naočalam, kad nemaš ništa drugo za reči, nego to. Rto ko njemu neko ofarbao u plavo oko. Liječi se od fašizma i ustašluka, kvari ti vid. Živi normalno

nasvasta

Sa krivoustim nema više nikakvih pregovora pod sankcije saradnika fašiste Putina blokirati svu imovinu i govno u zatvor.

Istina protiv definformacija

Hoće, al kad neko Sejdi, Bakiru i ostalima objasni da Bosna nije sastavni dio islamske države, kako oni misle. ka mile ............... Pa Bosna i nije sastavni dio bilokakve islamske države, to je samo fašistička retorika i širenje lošeg imidža od strane Rusije i Srbije....... Ako ćemo iskreno Rusija podržava u svojim okvirima najgore islamiste, koji se trenutno bore za Putina.................. BIH podržava Evropske vrijednosti, sada i uvijek će podržavati EU i borbu protiv fašizma. Pomirite se da je BIH Evropska zemlja, nije primitivna istočnjačka Ruska oligoharska prčija, kao što je Srbija.

Čović protiv Hrvata, za svoje milijune

Kasno je za to, Ćović nije sam ima jak lobi Hercegovački u Zg, a sada je tu i Milanović ka Tabasco ........ Čović nema nikakv lobi iza sebe, jer je čović izdajica Hrvatskog naroda, koji je krvlju platio nezavisnost. Čović je sramoda pa čak i za Hercegovce, jer Čović ne radi za Hrvate, on radi za svoje milijune.

ČOVIĆ JE PROČITAN, ALI ON TO JOŠ NE ZNA

Kasno je za to, Ćović nije sam ima jak lobi Hercegovački u Zg, a sada je tu i Milanović ka Tabasco ZNA SE ČIJI JE ČOVIĆ, SAMO ĆU DATI HINT... PISAO JE ČIRILICOM DO JUČE. PAMETNOM DOSTA.

Kako

Plenkovic,milanovic i covic sa jedne strane,a vucic i dodik sa druge strane su suglasni oko 90% kako srediti BiH,ali razilaze se u nijansama plenkovic i milanovic.Kako onda kazati covicu da promjeni retoriku i za neko vrijeme otkaze suradnju sa dodikom ,?

Panzer

OVOG NOVINARA NIKO NE J... U HR.TO JE OBIČNI NOVINAR KAO I SVAKI KUPLJEN DA LAJE NA HDZ I HRVATE.ČOVIĆA NEŠTO NE GOTIVIM ALI ČOVJEK NIJE NIKAD RADIO NEŠTO ZA RUSE.NJEGOV PROBLEM JE IZBORNI I SEJDO KOMŠIĆ.TO ŠTO JE BLIZAK SA DODIKOM MOŽE ZAHVALIT LIHVARSKOJ I PODLOJ POLITICI BAKIRA

Dronfulja

Plenkovic je kao domacica koja je u slobodno vrijeme kurva zbog potrebe,a milanovic je rusofil i prava je kurva kamenjarka dok je covic srpsko/hrvatski lizoguz.Do jucer cirilica i clan skj,a sada cisti nacisticki smrad.

071

Neće, jer je pola sadašnjeg hrvatskog vrha bilo izloženo uticaju Putinovog režima. Da li neko stvarno misli da je Agrokor do guše u kreditima prema ruskim bankama onako? I @Adi, mislim da bi ste se svi vi koji podržavate Čovića, Dodika i Bakira trebali okupiti na jednoj livadi, onako osrednje veličine.

071

@Mostar De izađi i svoje komore jeke, pa odi pogledati šta strani mediji pišu o Hrvatskoj i Draganu Čoviću. Njemački parlamentarci označili Hrvatsku kao državu sa autoritarnim tendencijama, a Čovića po medijima nazivaju "Putin-backed separatist". Vrati se u stvarni svijet, inače će ti biti teško funkcionisati.

071

@Panzer Od kako pratim tvoje komentare, spadaš na sve manji i manji broj medija, vlada i država kod kojih članci i stavovi nisu naručeni ili su relevantni. Spašćeš na Poskok, Pečat i Sputnik kao na jedine relevantne izvore informacija koji odražavaju evropsku politiku. A mene lično najviše zanima ko će kupiti dug Agrokora prema dvjema ruskim bankama. Saznaćemo po tome koja će se pjesmica po Hrvatskoj pjevati iduće sedmice. A po tim velikim slovima koje koristiš i riječima koje odražavaju visok stupanj civilizovanosti, da ne kažem europejstva, vidim da te je udarila neka nervoza :D.

Veži konja gdje ti Aga kaže

Tko laže taj i krade a dokaz tome je ovaj novinari naslov.Tko je ukrao izbore? Tko ne sluša Ustavni Sud?Gebelsova propaganda iz kuhinje sda i njihovih oglasivača

Guest

Guest Zar treba toliko biti psihicki nesposoban da se shvati. Bolji ti je stari neprijatelj nego novi prijatelj. Ovo treba gospodin Plenkovic reci ovome ortodoksnom lopovu kamenjarskom cigosu krivoustom. Ovo je poruka da se detaljno ispita pad letjelice na Jarun-ZG.

Guest

Guest Sva lova koju su pokrali ovi lopovi iz BiH i dali na cuvanje van BiH ce ga popusiti. Lopov uvijek padne na sitnicu ili izgubi sve sto je krao.

/ Najnovije