Hadžidedić: Na sceni je razbijanje BiH, cilj je stvaranje "velike Srbije" i "velike Hrvatske"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

BRKICA

NEKAZE SE DZABE PAMETNA KOSA BJEZI SA BLENTAVE GLAVE

***

***

***

***

King

Joj lika treba ga preimenovat u Hadzihazarder majke mi pa ima li ista normalno da ti znas rec???

nbvjhghjhkljkj

***

***

***

Mythsaredead

Zna se ko je razbio Jugoslaviju, od smrti Tita nastupa velikosrpska ideja da je svesrpsko, pohodi i propaganda protiv Albanaca na Kosovu optužujući ih za sve i svašta, pa se to polako prenosilo i na druge Republike. Želja za svesrpsko dominacijom a ujedno želja za Velikom Srbijom je dotukla. Zapamtite srpski lažovi, niko nije želio da na ovom prostoru živi pod vašim uslovima, a vas je Milošević vidio i trovao Sanu ideologijom, dok su njega vodili strani faktori. Sami ste krivi, možete sad lagati, izvrtati, optuživati druge koje ste ionako bili odredili da će biti vaše žrtve. Nikada više, upamtite dobro, tu priču okalite mačku o rep.

hggjhjjkjkjkj

Ne mili, to kada se ti snen zamaštaš o romantičnoj prošlosti, bili ste poturad i tako se i zvali ;) Nego ja u stvari ovim pametnijima pišem. Kako im ne bode oči činjenica da se sas pojavljuju u svm ključnim trenutcima rata, kako baronesa izboksa rezoluciju u britanskom parlamentu, kako britanija podnese rezoluciju u un...

njkhdjkijij

E moj suzy, ko te danas... misim masivno DJELUJE. Pa sa ovim retardom prošli bi gore nego sa softićem ;)

***

***

Ivan

Da ne citiram gluposti koje je rekao, bilo ih je previše. Pravi profa sa privatnog fakulteta. "Stručnjak" :D

HashimQ

***

bvhjhkjllkčokočj

nikud majci nikud u djevere...

xxx

Nisam profesor ali... U Dejtonu je dogovorena država koja ima svoj okvir, entiteti u poznatim omjerima... I kako sada da se tu uklopi državna imovina ? Došlo bi do kršenja Dejtonskog sporazuma i tu bi bio kraj. Pitam se dali je I Bjelašnica bila državna imovina pa rasprodana tajkunima ?

Nodi

Koja glupost!

/ Najnovije