Goran Trkulja: Otvoreno pismo Bosancu Miloradu Dodiku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Svako ko sjedne i napise otvoreno pismo nekome koga u zivotu nije upoznao i o kome samo zna iz medija je za dobro psihijatrijsko posmatranje. Svima vama koji pisete te gluposti od otvorenih pitanja treba dati motiku u ruke da nesto konkretno radite pa vam ne bi padalo na pamet potrositi cijeli dan na pisanje beskorisnih stvari koje ce za 2 sata biti zaboravljene.

Bosanac

Odavno nisam pročitao bolji i tekst, tako jasan i tačan, sa vrlo jasnom analizom i SNAŽNOM porukom ...bravo majstore

Rezultati popisa

Pravi odgovor u rezultatima popisa se krije u metodama brojanja, mislim da je svako ko se izjasnio da ne muslimanske vjere i da govori bosanskim jezikom automatski ubrajan medju Bosnjake, ko je pravoslavne vjere i govori srpskim jezikom po automatizmu ubrajan medju Srbe.... Zbog toga su rezultati popisa takvi kakvi jesu. Svakom normalnom je jasno da nacionalna i etnička pripadnost nisu sinonimi, samo našim stručnjacima i političarima je sve isto.

Bosna Bosancima

reinkarnacija Bosanstva užasava sve fašiste. Upravo na nacionalnom Bosanstvu treba insisistirati svakog dana. Dati šansu Bosnastvu bez obzira na bilo čiji idenittet, znači dati šansu državi Bosni.

@BiH

Sta ima ratnik, ko hod ne misli kao ti rat ili protjerivanje. Isil ti uzor vidim, a ti bi u Eveopu. Nije BiH tvoja i takvih kao ti samo, da svima odredjujete, moli morgen jarane.

Neko

reinkarnacija Bosanstva užasava sve fašiste. Upravo na nacionalnom Bosanstvu treba insisistirati svakog dana. Dati šansu Bosnastvu bez obzira na bilo čiji idenittet, znači dati šansu državi Bosni. ka Bosna Bosancima ova zemlja će prodisati kad Bosanaca bude više od Holiday in- Bošnjaka, velikih Srba i legitimnih Hrvata

Građani

reinkarnacija Bosanstva užasava sve fašiste. Upravo na nacionalnom Bosanstvu treba insisistirati svakog dana. Dati šansu Bosnastvu bez obzira na bilo čiji idenittet, znači dati šansu državi Bosni. ka Bosna Bosancima Da, vjerovaćemo tome kad se prestanu praviti tolike džamije i crkve po BiH! Kakva građanska država, a samo gradite vjerske objekte. Ništa od toga. Nećete nas nasamariti!

Mrš

Islamofašisti bi određivali ko je Šta po nacionalnosti. Malo morgen.

/ Najnovije