Gjenero: Put BiH ka EU mora postati nadstranački interes, čeka vas puno posla...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Važnije

Važnije i sigurnije za BiH bi bilo pristupiti NATO savezu,ali to dodik i njegovi sljedbenici neće,pa mislim da će se dugo čekati ulazak u EU,jer rs misli ući tamo uzimati pare,a raditi za putina i biti potpora madjarima kao orban.

geopolitika

ovo je izvrno geopoliticka odluka , zbog geopoliticke nestabilnosti u jeku ruske ilegalne invazija na Ukrajinu, ovo je nadstranački interes, pa zna se ko ima pravo na integracije, ne moze drzav imati pravo, EU jedino ima pravo na integracije, izuzetno znacajna i stabilizirajuca odluka

Mani

EU MILIJARDE IZ FONDOVA NE POZNAJU STRANKU NI NACIJU NI VJERU. Hrvatska je najbolji primjer, došla je već do NETO plaće od 1400 E.

Ako

Slovenci i Hrvati su vam sada gazde, oni daju naredbe i ucjene u poglavlja.

Jass

Gdin Gvero je potpuno u pravu! Ulazak u EU i sve aktivnosti oko toga je drzavni interes, NADSTRANACKI!!! Bar bi trebao biti . Uzmite samo da i dva dana nakon fantasticne vijesti o otvaranju pregovora, sda se jos ne izjasnjava, pustajuci svoje komentatore da napadaju iz svih oruzja pocetak pregovora! Pametnom dovoljno!

/ Najnovije