Faruk Šehić: Plan B i ostale šarade

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BAD

Pa šta nam je alternativa Faruče?? Počni nam onda dijeliti oružje ko što i priliči ljutom krajišniku, i da krenemo zagrijavat silne tenkove i avijaciju koju imamo!!

***

***

miki

ja jes nam dobro bilo dok nije došla trojka...aha

Mostar

Odbranila vas je Hrvatska, HVO i HV

Komšija

Eno ga opet on misli. Dokle više?

Pa hudom Kordicu

Lijepe riječi su ukras

Pametnjakovic

Kao da sam ja pisao,potpisujem sve i žalosno je da će ovaj članak za dva sata u zaborav a radi se o opstanku države i građana iste te države.

Udjoh...

Udjoh u wc kad tamo natpis iznad pisoara - buducnost tvoje zemlje je u tvojim rukama.

vbhjjijijijilj

Kome bi normalnom bilo do rata, ali ovog i slične mu ublehare da mi je samo na par meseci videti u ozbiljnom klinču... na čemu je ono izgradilo navodnu karijeru cccc

Did

Pa šta nam je alternativa Faruče?? Počni nam onda dijeliti oružje ko što i priliči ljutom krajišniku, i da krenemo zagrijavat silne tenkove i avijaciju koju imamo!! ka BAD Pametnom je i mig dovoljan. Faruk rekao svoje - ozbiljno pristupio. Oni koji se o nama brinu - nek se brinu ili smaknu. Previše se opustilo iako je iskustvo ratno još uvijek blisko

Takoe

Nikakav NATO neće pomoći. A ni vlada. Već vidjeti. Hvala dragom Bogu da nemam djecu.

/ Najnovije