Avdović: Bosanski huk je sve glasniji, niko se ne plaši braniti domovinu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Dodji i ovde provodi svoj huk nemoj mi iz USA braniti zemlju paša moj.Ovi što su vani i zakuhavaju su najgori šljam bili novinari i običan narod

Operi ta prljava usta

I usuti zauvijek. Ti ces nam mrznju raspirivati necovjece jedan.

----D,BORAC-----

Koji huk svi gledamo da se izvucemo iz ove lopovske zabokracine.ko če je branit,jedino sda uhljebi,a oni mogu branit brat bratu 2 sata.nema vise dem boraca patriota.unistili ste im zivote,mislite poslije sve ove patnje kroz koju su prosli da im je stalo do lopovske drzave,jest al u k.... sam se spremam negdje nabrat odavde pisaj i narod drzavu,nisu je ni zasluzili.

Sunce

Najjaci su mi ovi iz "Globalne Bosne"...dodjite ovamo, da vidimo izbliza tu borbenost...lako je sa americkom platom doci i uslikati se kod sebilja, najesti se svega I svacega, prosetati po red carpetu I- otici nazad, u "truli kapitalizam"...ko god zeli i priziva rat - dabogda mu u kuci bio...

Koel

Na proljece opsti rat mart april u koji ce se ukljuciti ocito kosovo i moguce c gora

tonk19

Što su mi ovi slatki iz SAD, Njemačke i drugih zemalja gdje su otišli. Kad su toliki domoljubi što nisu ostali tu sa nama u BiH radili na ekonomskom procvatu ove napaćene zemlje. Lako je iz dobrog srati. Hoces li ti i tboja djeca doci u BiH i uzeti pušku sa gine za ove lopove sa sve tri strane. Nemojte napucavati tenzije i onda se sakrijete u mišiju rupu ili kazete mi smo ovdje u SAD potrebniji za BiH, ma daj boga ti ne seri. Posalji djecu neka oni ratuju kad ti je do rata a našu ostavi na miru

More biti rat oko skela?

Na proljece opsti rat mart april u koji ce se ukljuciti ocito kosovo i moguce c gora ka Koel Sve vas je vise na bausteli, garant je guzva? Jesi ki se vratio iz SrebrneVogosce u Svabiju, sretno!

Zn

Znaci ti ces “opet pusku uzeti”. Ups nisi ni prosli put ali iz pera sipas .

Hjjklllk

Njujorški gazija i dženetske sove, mada nije to huk, pre će biti prdljavina neka ;)

dP

Marđ u p.m. ti i takve patriote koje će kukati iz udobnih stolica kako ne mogu preko granice koja će biti blokirana ako zapuca. Onda novi Alemko ima da zgrne pare prodavajući sirotinji hranu pošto robne rezerve ne postoje. Obustavljeni letovi, zatvorene granice... Smradu novinarski.

Erol

SErol

Guest

Ko da brani? Ova snaga radno sposobnih koji su otisli vani da rade jer su gladni? Od koga da brane? Od ovih sposobnih koji su otisli vani da rade jer su gladni? Mozda penzioneri da brane od penzionera koji napadaju, nije sala,to je ozbiljna vojna snaga pogotovo sa ovim dodatkom od 50 maraka pojacanja na penzije. Pusti suplju, jadni su oni koji bi napali a jadni su i oni koji bi branili.

/ Najnovije