Elmedin Konaković objavio na Facebooku kako mu prijete

5
Radiosarajevo.ba
Elmedin Konaković objavio na Facebooku kako mu prijete
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković

Elmedin Konaković predsjednik Naroda i Pravde na svom Facebook profilu objavio je niz prijetnji sa kojim se susreće on i članovi njegove stranke u Višegradu.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Pisao sam o Višegradu. Višegradu u kojem su nas sa skoro 7.000 glasova doveli na 307, sa 18 odbornika odmah nakon agresije na 1 (jedan, jednog) odbornika!

Taj nas je odbornik u zadnjem broju Stava optužio da razjedinjujemo Bošnjake i da su nam Srbi dali potpise za nastup na izborima. Napravili su na stranici tv Všsegrad kampanju i pise ovako: “SDP nije rješenje, NiP je uništenje” Sa slikom “odbornika”, naravno.

Napravili su i sliku na kojoj smo Kusturica i ja i kažu da smo zajedno.

Nakon 18 potpisa za smjenu Vlade KS, tog najvažnijeg projekta za rukovodstvo SDA, divljaju botovi, ne smiruju se. Razulareni, nervozni.

Kaže mi jedan “Vlaše, platićeš za Višegrad, kunem ti se!”.

Jakob Ešalović se potpisuje, a nema takav u SDA, sigurno. 307 glasova u Višegradu.
Sa preko 180.000 glasova u RS-u, došli smo na 30.000.  Zaštitnici.

Nervozni zaštitnici.

p.s

Svim članovima i simpatizerima, mi nikad ne smijemo ličiti na ove ljude i nikad raditi ovo što oni rade. Bez lažnih profila, u brk svima kažite šta imate, na to se potpišite. Nijedna laž nikad, ni na koga", napisao je Konaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije