Edina Bećirević: Mjesečarenjem do Karađorđeva

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kaj Ba Bre

Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, a prosečna neto plata 1022 evra.

Kažu

Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA, a vožnja mostom će biti besplatna.

Fajnal Kauntdavn

OTVARANJE PELJEŠKOG MOSTA JE ZA 2 DANA!

DUDEK Krivousti Njofra

OTVARANJE PELJEŠKOG MOSTA JE ZA 2 DANA! ka Fajnal Kauntdavn Početak zabrane skutorima paradajz turizmu u Rvacku da ih ne sramote pred svabskom klijentelom

Gulliverus

I Schmidt i ostali strani faktori treba da znaju da građani ove države neće da prihvataju nikakva prisilna rješenja kao i da ovo nije kolonijalna uprava. Niko nema prava da se igra sudbinom građana ove države, niti strani faktori niti domaći vlastodršci. Koliko se neki bone građanskog društva kao da je to kuga, a navijaju za svoje male nacionalističke naseobine, zaista izlazi iz domena zdravog razuma. Takođe kao građanin ove zemlje i ja i ostali pitamo sada i Amerikance i Britance i i ine zašto tako podupiru nerazumna rješenja a odbijaju naprimjer izmjenu Dejtonskog sporazuma da se napravi država za sve građane, jel' ovo prijateljska politika ili ponovno potpirivanje vatre na Balkanu, ko je sad tu prijatelj ili samo nastavak eksperimentiše ja i iživljavanja grupe organizacija koje djeluju u BiH kako bi ostali prisutni, zaposleni i uživali beneficije svojih projekata?? Ko je ovdje lud?? A evo i na komentarima neki luđaci žele nekakve eksplozije, uništenja, šire svoj kretenluk!!

Antimusliman

Srebrenica je ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI ZLOCIN SAMO STO SU DIREKTNI IZVRŠIOCI SRBI A HRVATI INDIREKTNI I SUUČESNICI ZLOČINA IZUZEV DIJELA HVO KOJI NIJE SLUZIO DOGOVORU TUDJMAN MILOŠEVIĆ KARADJORDJEVO ljeta 1991 o rasturu JUGE radi podjele Bosne i uništenja Bosnjaka ka DUDEK Krivousti Njofra Malo je gamadi

Леми

Колико се ја разумијем у ове ауторицине вербалне лупинге испаде да је Русија преко САД успјела да оствари свој малигни утицај како би католичким клеро-фашиатима омогућила апартхејд над муслиманима са којима је Путин у коалицији у агресији на Украјину!? Јбт који speed! Ови Бошњаци факат имају лудог дилера!

Miki

OTVARANJE PELJEŠKOG MOSTA JE ZA 2 DANA! ka Fajnal Kauntdavn sejdo se ne trijezni

Miki

Početak zabrane skutorima paradajz turizmu u Rvacku da ih ne sramote pred svabskom klijentelom ka DUDEK Krivousti Njofra jedini paradajz turisti ste vi smece bosnjacko, vi idte na more sa gajbom paradajza, i kartonom argete, vi ste bili, i ostali bijeda u svakom smislu, ekonomskom, moralnom, kulturnom

Miki

I Schmidt i ostali strani faktori treba da znaju da građani ove države neće da prihvataju nikakva prisilna rješenja kao i da ovo nije kolonijalna uprava. Niko nema prava da se igra sudbinom građana ove države, niti strani faktori niti domaći vlastodršci. Koliko se neki bone građanskog društva kao da je to kuga, a navijaju za svoje male nacionalističke naseobine, zaista izlazi iz domena zdravog razuma. Takođe kao građanin ove zemlje i ja i ostali pitamo sada i Amerikance i Britance i i ine zašto tako podupiru nerazumna rješenja a odbijaju naprimjer izmjenu Dejtonskog sporazuma da se napravi država za sve građane, jel' ovo prijateljska politika ili ponovno potpirivanje vatre na Balkanu, ko je sad tu prijatelj ili samo nastavak eksperimentiše ja i iživljavanja grupe organizacija koje djeluju u BiH kako bi ostali prisutni, zaposleni i uživali beneficije svojih projekata?? Ko je ovdje lud?? A evo i na komentarima neki luđaci žele nekakve eksplozije, uništenja, šire svoj kretenluk!! ka Gulliverus iato tako hrvati nece da prihvataju nametanje komsica, i pravljenje unitarne bosne, sta cemo sada vi bi da birate sto vam je potaman moze, a sto nije necete, niko vas ne pita, amerika te je stvorila, amerika ce te rsturiti ko seljak novine ,ako to zeli, ovo je americka odluka i tako ce biti, dosta ste krsili odluke ustavnog suda, i dejtona

Miki

Malo je gamadi ka Antimusliman vala kada citam izjave pojedinih debila na ovom islamistickom portali tacno mi j ezao sto vas nisu tri puta vise potamanili, kad amentalno retardirani lik kaze d asu hrvati krivi za srebrenicu to sve govori o vama, o vasim teznjama, i nemogucem suzivotu, bosna ce se raspasti samo zahvaljujuci vama, i vasoj islamskoj zajednici koja stvara teroriste 3og

Леми

I Schmidt i ostali strani faktori treba da znaju da građani ove države neće da prihvataju nikakva prisilna rješenja kao i da ovo nije kolonijalna uprava. Niko nema prava da se igra sudbinom građana ove države, niti strani faktori niti domaći vlastodršci. Koliko se neki bone građanskog društva kao da je to kuga, a navijaju za svoje male nacionalističke naseobine, zaista izlazi iz domena zdravog razuma. Takođe kao građanin ove zemlje i ja i ostali pitamo sada i Amerikance i Britance i i ine zašto tako podupiru nerazumna rješenja a odbijaju naprimjer izmjenu Dejtonskog sporazuma da se napravi država za sve građane, jel' ovo prijateljska politika ili ponovno potpirivanje vatre na Balkanu, ko je sad tu prijatelj ili samo nastavak eksperimentiše ja i iživljavanja grupe organizacija koje djeluju u BiH kako bi ostali prisutni, zaposleni i uživali beneficije svojih projekata?? Ko je ovdje lud?? A evo i na komentarima neki luđaci žele nekakve eksplozije, uništenja, šire svoj kretenluk!! ka Gulliverus Какав трилер, какав обрт! Само до прије пар дана Високи представник је имао статус божанства, а свака иоле "граџански" освјештена породица на зиду у стану је имала слику идола у облику Високог представника! Спаси нас и наметни закон, смјени тог и тог политичара, одбрани Босну су биле пароле из "граџанског" Сарајева. А данас, нико не може наметати вољу другима, запалићемо ОХР, имамо оружја највише на свијету... Ко вас не зна скупо би вас платио!

sparco

Ovi Bošnjaci ko u filmu Balkanski špijum.Đura ce ti oprostiti sto te šamarao.Tako i Vi nama Hrvatima oprostite sto nam birate predstavnike .Jeste vecina nije sporno i trebate imati zbog toga neke benefite ali gospodo potpisali ste sporazum i drzite se toga ili se vraca Herceg Bosna pa Vi pravite onda svoj građanski entitet ili nas silom otjerajte.Samo nezaboravite tko je na referndumu glasao za BiH i dok ste petokraku nosili po Sarajevu Hrvati su vec bili stali pred JNA.Čast poštenim Bošnjacima a ima ih mnogo.

sparco

BiH je i moja država i volim je isto kao i vecina Hrvata.To sto nas je manje neznaci da je manje volimo ali nevolimo da nam podmecete priču o građanskoj BiH a vidimo da jedno pricate drugo radite a trece mislite.

Ja...

"ova inicijativa kojom bi se država faktički podijelila, osigurala vječna vladavina HDZ-a, a Bošnjacima i Ostalima nametnuo geto..." SDA je dio dogovora i igre, od prvog dana, od davne 1990. samo stoji u uglu i čeka, dajući svjesno sve poluge rušiteljima države. A Bošnjaci trideset godina glasaju samo za njih. Tako da niko nikome ništa ne nameće. Kao i Srbi i Hrvati, Bošnjaci žele, hoće, hrle i jedva čekaju, da se ne lažemo.

/ Najnovije