Edin Subašić: Pokušaj "mirnog" likvidiranja države Bosne i Hercegovine

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras!

U svakom slucaju bolje mirno, nego nemirno.

A ako se bude dovoljno dugo odugovlacilo sa mirnim, doci ce nazalost do nemirnog, to smo vec vidjeli na primjeru SFRJ. Suniti i moder, bujrum dislajkat.

071

Nego, pokradoste li juce Investicionu banku RS-a? Cuj RS i drzavnost? Nisu u stanju dvije nacrtane ovce da cuvaju. Nisu ni za folklornog drustva, a kamoli entiteta, ili nedajboze pobacaja od drzave. A drugo, moze se razdruziti samo ono sto se udruzilo. Posto BiH nije nastala udruzivanjem, nego je RS nastala kao administrativna jedinica unutar BiH (da sad ne ulazim u to na koji nacin, pa i tu visi o koncu), Dodik se moze razdruziti samo sa vlastitom pamecu. Sto mu, uostalom, odlicno ide vec neko vrijeme.

Haha

Mile zna što radi. Zato i inzistira na terminu “mirno”. A to je ono što najviše izluđuje alahove robove. Realno, Gandijevska politika, a protiv takve ništa ne pomaže. Ni cmizdrenje ni prijetnje

U svakom slučaju Tomo Vinković

A ako se bude dovoljno dugo odugovlacilo sa mirnim, doci ce nazalost do nemirnog, to smo vec vidjeli na primjeru SFRJ. Suniti i moder, bujrum dislajkat. ka U svakom slucaju bolje mirno, nego nemirno. * Jedina je opcija da se sjetite Oluje 1995 i razgulite za vaši imaginarnu domovinu, u kojoj vas svakako neće. A vaših prijetnji i laži više 35 godina dosta. Bujrum ti, Perunov izdajice koji si za čašu graha Ćirila i Metodija prihvatio kršćnastvo pa se nekome rugaš, provjeriti gorivo i gume. Trebaće ti. Iz Bosne možete odnijeti samo blato na cipelama. A ako vam je draža ratna opcija, a svi znamo da jeste jer volite da pljačkate, ubijate, silujete i koljete djecu, bujrum vam i to. Pa da se porefenamo jednom za sva vremena, gamadi krmeća. Ovo je BOSNA i HERCEGOVINA i to će, vjerujet, ostati do Sudnjeg Dana.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Kartograf ***

*** Ne znam kako ste dosli na ideju da je sve vase.?!

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak...

A daj brate da se bolan porokamo pa ko bis ko hadzija,jer ocigledno nikome ne godi obaj status...hajmo nastaviti gdje se stalo 1995 pa sta bude da konacno ova umorna zemlja i ovi umorni ljudi budu "neciji" jer ovako vise slomise sa svih strana!

Mirni

Predlazem da se na parlamentu BiH uputi inicijativa za mirno ukidanje entiteta

Bosna je vjecna

Na svih 23%

Zavrsi pricu

Lijepe riječi su ukras!

071

@Zavrsi Sine, iskreno, koliko ti je godina? Koliko zaradjujes? Imas li ti ikakvu imovinu? Sta tebi licno pripada? Iskreno sumnjam da ti imas ista i da si nesto postigao u zivotu. Uhvati se ti i dalje zastave, masi, masi, jedi mrkvu, a ja odoh na more.

STA CES ISTO KAO I JUGOSLAVIJE

Ubice JUGOSLAVIJE stize kazna

***

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Da ste doživjeli rat nekog izgubili, bili u rovu gledali kako vam umiru prijatelji na rukama, da ste bili gladni, da vam je bilo zima jer nema grijanja, struje, da vam fijuču meci od snajperista, padaju granate ne bi tako pričali.

Sarajevo bih

***

/ Najnovije