Edin Subašić: Ključni dani za budućnost Bosne!?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

veceg neprijatelja Bosne od Ridjobrade STETOCINE.

Mostar

Zanimljivo je da nitko od Bosnjaka ne vidi pogubnu politiku satiranja Hrvata u BiH, kroz Komsica, Dom naroda....Ponasate se poput majmuna koji gurne ruku u cup da se docepa hrane i kada stisne saku onda ne moze izvuci ruku, ali nece da pusti. Postavite sebi pitanje sto smo dobili? Koliko nam je izgledna sansa da izbrisemo bar Hrvate iz FBiH? Koliko nam je daleko lazna ideja gradjanskog uredjenja drzave? Sto sve dobijamo a sto gubimo pokusavajuci te ideje ostvariti? Po meni ste napravili veliku stratesku pogresku kada ste od Hrvata (mislim na obje strane granice)kradjama, ponizavanjem itd napravili neprijatelje. Vi ste sebe doveli u neprijateljsko okruzenje i sva moguca vrata ste zatvorili guzic...Ima li itko medju vama dovoljno pametan i prije svega hrabar covjek da se digne i kaze, STOJ! Gdje mislite da cemo sa ovim doci?

PANZER

Zanimljivo je da nitko od Bosnjaka ne vidi pogubnu politiku satiranja Hrvata u BiH, kroz Komsica, Dom naroda....Ponasate se poput majmuna koji gurne ruku u cup da se docepa hrane i kada stisne saku onda ne moze izvuci ruku, ali nece da pusti. Postavite sebi pitanje sto smo dobili? Koliko nam je izgledna sansa da izbrisemo bar Hrvate iz FBiH? Koliko nam je daleko lazna ideja gradjanskog uredjenja drzave? Sto sve dobijamo a sto gubimo pokusavajuci te ideje ostvariti? Po meni ste napravili veliku stratesku pogresku kada ste od Hrvata (mislim na obje strane granice)kradjama, ponizavanjem itd napravili neprijatelje. Vi ste sebe doveli u neprijateljsko okruzenje i sva moguca vrata ste zatvorili guzic...Ima li itko medju vama dovoljno pametan i prije svega hrabar covjek da se digne i kaze, STOJ! Gdje mislite da cemo sa ovim doci? ka Mostar UZALUD SE TRUDIŠ JARANE,KOLEKTIVNA HISTERIJA I LUDILO JE ZAHVATILO BOŠNJAKE,ČAST IZUZETCIMA

Veritas

@MOSTAR, bravo, sve potpisujem , stvarno nemogu vjerovati da ovi iz SA , naravno, mislim na intelektualce ne vide čemu ovo vodi. Ako znamo da naš Ustav nije kako je uobičajeno donešen u Parlamentu, voljom vecine. Za razliku od "uobičajeni " Ustava, naš Ustav je u biti Ugovor tri konstitutivna naroda. Te se kao takav ne može komparirati sa Ustavom drugi država u regiji i Europi. Ako to znamo , onda je valjda svima jasno da samo voljom sva tri konstitutivna naroda možemo graditi BiH.

Veritas

Da, naravno opet je HDZ prvi počeo. HDZ je dežurni krivac za sve i za poplave, suše, visoke temperature i sl. Ljudi moji koje licemjerstvo, zar je teško priznati i reci, da Bakir je to rekao i gotovo. A ne izmišljati da je bio isprovociran izjavom HDZ-ea.

autor se nakitio silnim zvanjima i titulama, a

sve mu to stane u samo par ISTINITIH RIJEČI; ***

***

Zanimljivo je da nitko od Bosnjaka ne vidi pogubnu politiku satiranja Hrvata u BiH, kroz Komsica, Dom naroda....Ponasate se poput majmuna koji gurne ruku u cup da se docepa hrane i kada stisne saku onda ne moze izvuci ruku, ali nece da pusti. Postavite sebi pitanje sto smo dobili? Koliko nam je izgledna sansa da izbrisemo bar Hrvate iz FBiH? Koliko nam je daleko lazna ideja gradjanskog uredjenja drzave? Sto sve dobijamo a sto gubimo pokusavajuci te ideje ostvariti? Po meni ste napravili veliku stratesku pogresku kada ste od Hrvata (mislim na obje strane granice)kradjama, ponizavanjem itd napravili neprijatelje. Vi ste sebe doveli u neprijateljsko okruzenje i sva moguca vrata ste zatvorili guzic...Ima li itko medju vama dovoljno pametan i prije svega hrabar covjek da se digne i kaze, STOJ! Gdje mislite da cemo sa ovim doci? ka Mostar ***

Mujo i Haso

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije