Edin Subašić: Država opasna po život

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo Intelektualac

Zaboravili ste ubistvo Jelen O., turistkinje iz Srbije. Doduše ubica nije bježao sa mjesta događaja već je pomagao onima koje je ubio.

NB

Pogrešan naslov. Tačno se znaju pojedinci i partije vinovnici! Pa krenimo...

Ja

Drzava nije nesto sto prividno postoji, drzava su njeni gradjani i upravo ti gradjani su uzrok ovakvog stanja ne samo u saobracaju nego u svakom segmentu zivota. Dakle nije do drzave, nego do nas

Advokat

Najvece slabosti zakona vec godinama ukazuje lojavi dzavolji advokat Omar Mehmedbasic. Dohakajte njemu izmjenama zakona i dohatali ste svim lopovima, kriminalcima i ubicama

Uzas...

...je mala rijec. Kao i stid koji vec decenijama osjecamo zbog vlasti. Zelimo da se pronadju i kazne krivci, nije to uopste tesko. Ovdje vidim mup kao najveceg krivca, jer oni su ti koji oduzimaju dozvole i zatvaraju kriminalce. KO mu je dozvolio, odnosno KO nije radio svoj posao??

***

***

9devetak

Izgleda da se samo u Sarajevu desavaju ovakvi slucajevi i saobracajne nesrece ili grijesim ili nemamo podataka ili pljuni gdje ti je najblize.

adi12

***

Zakonik

U BiH malo sto valja,a najmanje valjaju gradjani.Pojedinci su ekstremno bogati i rade sto god hoce.Treba uvesti smrtnu kaznu i ubijati svakog pijanog vozaca ili prolaznika.

***

***

/ Najnovije