Dragan Bursać: Za Nikšića i ekipu Tuarezi i Audiji, a ti se narode u znoju kupaj

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bezkičmenjaci

Bukvalno svake godine se kupuju auti. Treba im ih totalno ukinuti pa bi i željeznica profunkcionirala. Ali to je samo san..

Koliki je tal od kupovine?

Nema lijekova za oboljele od raka. Dobrotvorne kuhinje niču kao gljive ali nema ih dovoljno. Vode i zraka sve manje a betona sve više. Ne sadi se drveće u gradovima. Ne grade se ceste za ove limuzine.

Fuuuuj

Povaljuje se telekom, povaljuje se elektroprivreda, poklanjaju se rude i sume, poklanjaju se resursi...Dizu se krediti, zaduzuje se na sve strane, prodaju se trezorski zapisi...i uredno se hadzija, kupuju bjesna auta i trose se novci nemilice na stranacke firme, peru pare. Sve u svemu, SDA je zlo, ali ova TRO(bo)JKA je nevidjeno zlo, da je SDA mala maca sta ovi razgrabise, raznesose i ispoklanjase. Uzas uzas!

Zera

U pravu ste gospodine Bursać ide jesen, ali tugo moja kod nas nema opozicije. Što jednom reče uvaženi gospodin Bajtal kakva opozicija to je samo konkurencija. Druga boja dresa , a htijenja i maniri isti.

nek.bude.i.gore

nametnutna vlast, podanička, bez imalo stida i srama, + narod je govorio, nek idu ovi(B.a.k.ir-S.D.A) pa maka nam i gore bilo, i eto nam, gore je a može i još gore samo gledajte

Pehlivan

I šta predlaže mudroser iz Banja Luke, da vraćamo kriminalnu organizaciju SDA, u vlast? Baš mu fali ono zlatno doba koje nam je ta ista, kleronacionalistička stranka servirala?

Pehlivan

Ah to zlatno doba vladavine kriminalne organizacije SDA, kada se samo sjetim! Bilo i pravde i hl****! Audiji se nisu kupovali, korupcije nije bilo, visok životni standard, dobre javne usluge! Vraćajte te ljudine i mumine, iz Mehmeda Spahe 14!

Porfiricus Geneticus

Ma oni su to zaslužili, valjalo je Mijatoviću da sa suzom u oku ostavi Banja Luku i tamošnju tzv SDP borbu za ravnopravnost pa da se nacali u FBiH da sa svojim Nerkom Ispražnjatorom arči budžet za bolju limuzinu kao i ostali resoru, banda korumpirana lopovska trojanerska. Nema lijekova i ostalog a oni se razbaškarili, kao da nema sutra, a nema kako izgleda. Ako je ovo bolje išta od SDA onda slijede inat izbori kao i do sada.

Bbbbb

Niksic je abdic sa crvenom kravatom, izdajnik

složna braća iz ul. b. kovačevića (sda)

koja je ovo sarajevsko-bosanska lopina, alahhu dragi

Ne'ko

Neka provozaju svoje masne stražnjice dok još mogu.

pota

sve dali hdzu, rasprodali drzavu postavili domace izdajnike na pozicije kao u ferk. sve isporucili da bi zagrijavali stolice.

JEDINA alternativna stranka imena

Bosanska Motka za sve u vlasti od 1990

Proteus2

Može li jedan Touareg za mog Nerina??

SDP ovci

Vazda veći lopovi od SDA bili Gdke god su došli krali su lopatom

Komentator

Ovo je dokaz da se p.u.š.e.nj.e isplati

87649167

DRŽAVA KUPUJU SKUPE AUTE A ŠUME IM GORE I TRAŽE POMOĆ DA IM DRUGI GASE.JA JADA I LOPOVLUKA. DOK NEDOĐE DA NAROD NE UZME KUKUI MOTIKU NEMA HAJRA.

Glumac

Nikšić je bagra čija stranka okuplja lopove i siledžije koje su drugi odbili. On slijedi politiku usenasepodase. Grad zna gdje i kako pere pare.

/ Najnovije