Dragan Bursać: Sretan ti praznik moja zemljo! Dobra si ti kakvi smo mi!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Haha

Dragi prijatelji, najiskrenije i najljubaznije čestitam vam 1. mart, Dan neovisnosti naše domovine. Jedne i jedine Bosne i Hercegovine.

***

***

Matrixus

Sretan nam svima Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a to što se nekima to ne sviđa to je njihov u glavi problem. Jedinstvena, nedjeljiva, građanska, sekularna... Koliko je to samo bolje od one koje su fašisti htjeli da nametnu a evo i dan danas pokušavaju.

Sretno i tebi

Sretno i tebi štovani gospodine Bursać !!!

Novinar

***

Komentator

Bursać je gospodin, patriota, domoljub i čovjek. Da je više ovakvih u BiH, bilo bi nam lijepo.

Miki

Bursać , jesu li to Ameri uplatili tranšu za ovu godinu ? Ako ako ..,

/ Najnovije