Dragan Bursać: Pametovanje Sarajlijama iz ulice Draže Mihailovića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

S

Sreca pa ti nemas druhih tema osim jedne.

Milan

Zar je stvarno ovaj ekstremista tokom EYOF-a 2019-e bio saučesnik beogradskog tariguziste Ivice Dačića u pokušajima da plavnim talasom pobije stanovnike Lukavice odnosno Vojkovića zajedno sa cijelim Sarajevom ?

Bogičević

Da Milane ali stanovnici Vojkovića odnosno Lukavice toga uglavnom nisu svjesni jer im je godinama isključena struja.

Damianusdarcus

Hoće fašista da uvuče našu gradonačelnicu u svoju septičku jamu. Ne vjerujem da je to sam i baš sada smislio. Glup je on i da poster zalijepi, al eto... nije uspio "Draža Mladi".

JA1

Sad ce se miki javit da nam kaze koju istorijsku cinjenicu.

Vino

Po logici ovog uvaženog kolumniste, dakle, na Kazanima bi trebala stajati ploča na kojoj će pisati "ovdje su bošnjački zločinci pobili Srbe civile"... Hoće li se to ikada desiti, šta misli uvaženi kolumnista? Hoće, al u k.... I by the way, na ploči na Vijećnici piše "srpski zločinci" , a ne srpski agresor. Kad se već baviš ovom temom Bursaću, malo prouči gradivo prethodno.

Samo Srbin Sarajevo Spasava

Islamizacija Srba je bila dugotrajan proces, skoro stidljivo su prelazili na Islam zbog boljih uslova za zivot i on traje do danas. Konvertiti su svakodnevna pojava u medijima i to nije nista novo osim sto postaju agresivniji u skoro svakodnevnim akcijama. Dokazavanje u “multi-kulti” Sarajevu su skoro jedina opcija “Alijinih Srba” u ocuvanju tesko stecenog “autoriteta” u Bosnjaka ali isplativo sa stanovista tapsanja po rameni i “on je nasa raja” dok ga neka rijec ne izda i postane “znao sam da je cetnik”

Kratko!

To je uhljup pravi, To mu na čelu piše, To je uhljup pravi, Uhljup je i ništa više!

Bosko Buha

Sve dok su Bakiru i talibanskoj SDA ovakvi "Srbi" dobri, raspad BiH je neminovan. Nejmu je vaznije sta Bursac, Mektic, Bogicevic, Borenovic i sl govore nego legitimno izabrani predstavnici Srba. Gdje samo nalazi ove srpske trabante? Jadan je ta politika zasnovana na mrznji prema svemu sto je nemuslimansko...

Fuj

Opet ovaj majmun Bursać! Svaki glupan koji pljuje po Srbima je sarajlabadskoj mahali dobar i pametan! Glupani i jedni i drugi. Fuj, kakav primitivizam je zavladao na ovim prostorima! Gade mi se!

domaci gost

Istina je teska i bolna Dragane pa te zato pluju. Sto vise istine to vise pljuvanja...

domaci gost

Istina je teska i bolna Dragane pa te zato pluju. Sto vise istine to vise pljuvanja...

domaci gost

Istina je teska i bolna Dragane pa te zato pluju. Sto vise istine to vise pljuvanja...

J

koliko puta sda talibanima treba ponavljati da je bih odavno podjeljena, samo vi to ne zelite prihvatiti? Tamo gdje se vijori srpska zastava-to je srpsko, tamo gdje je hrvatska zastava-to je hrvatsko, a bosnjacko je samo ono gdje stoji zastava s ljiljanima lazne armijebih tj. bosnjacke mudzahedinske vojske, koja je srbima i hrvatima ritualno odsjecala glave. Sve dok uporno budete odbijali prihvatiti tu cinjenicu, razlaz je neminovan. I sta vam tu nije jasno???

/ Najnovije