Dragan Bursać: Mir Božiji, pucaj u džamije!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

U svakom ratu srbijica malena bila je sve manja i manja. Vrijeme je da postane Smederevski pašaluk !

. cit

"Danas slave djecoubice, silovatelji, nasilnici i pljačkaši, slave nešto što ni imenom ni djelom nije ono što i kako se predstavlja. Likuju ovi retardirani bijednici u nekim memljivim izbjegličkim budžacima kao ovaj degenerik s izvitoperenom ekavicom miki kojeg su vjerovatno ponovno aktivirali destruktivci koji mu daju neki sitan novac za ono u čemu pomaže svojim nesuvislim komentarima i što se neminovno bliži. Rat."

Knez

Каква будала

Lose

Iskoristite svojih 5 minuta hejteri,nece vam se vise ukazati ovakva prilika. Nije bitno i da je na poziv dosao, da je ispostovao sva pravila koje je postavila “uredjena zemlja” koja ne zasluzuje ovaj turnir opet se javljaju ovakvi coravi koji vide “istinu”.Jadno da jadnije ne moze...

H

Hristos se rodi Dragane. Ostavi mrznju za neke druge dane.

A

Meni je ovog covjeka zao jer sigurno psihicki nije dobro, trazi se svuda a ne pripada nigdje...

Vijećniva

Koliko srpskih botova , ne znam kako im puste komentare

!

Bit če ako Bog da četalji palit če te traktore i u maticu Srbiju!

Aferim

Svaka cast za normalnost i što nam otvaraš oci da se ne uspavamo,stvarno je milina citati štivo koje pišeš.Da ti Bog podari puno zdravlja i srece u zivotu i da još puno pišeš.

/ Najnovije