Dragan Bursać: Ako je Bogić Bogićević izdajnik Srba, ljudska dužnost je biti kao Bogićević

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Svi smo mi Bogić Bogićević to ne treba da vas buni

Pitanje

Bilo bi zanimljivo znati zasto RS godinama objavljuje clanke Bursaca, Veskovica i njima slicnh srpskih ikebana muslimanskog Sarajeva. Citajuci iste, muslimani BiH samo jos dublje razvijaju mrznju prema Srbima, a sa druge strane politickom Sarajevu su puna usta nekakve gradjanske drzve i slicnih nabuloza. Jedno sa drugim ne ide. Polako i tiho priblizava se raspad ove morbidne tvorevine zvane BiH. Prije ili kasnije ce BiH muslimani shvatiti sta im je Alija uradio 1991.

Onda si Ti ispunio svoju duznost!

Uhl****o si se kod muslimana, crnogoraca, shiptara i za svoju buducnost ne treba da brines

Da, svi ste Vi isti

Svi smo mi Bogić Bogićević to ne treba da vas buni ka Mex vidjelo se kod izbora Boguća za gradonačelnika

No comment

Tekst gospodina Bursača se nemože komentirati nego reći Gospodine skidam kapu i klanjam se do poda.

Haha

Koliko je još halal Srba ostalo na lageru? Jel se mogu nabrojati na prste jedne ruke?

***

***

Seoski patriota iz Petrovca, preko Banja Luke

do Novog Sada, je presao ogromnu samodestrukciju na Putu mladih muslimana

Ova spodoba ce, kao i sve poturice,

do kraja svog podanickog zivota s motrati dokazivati agama i ragama

***

***

Vroom

Koliko je još halal Srba ostalo na lageru? Jel se mogu nabrojati na prste jedne ruke? ka Haha Mugdom Miro Lazovic

071

Koliko pameti imate govori i podatak da ce se Bogicevic suta ujutru opet probuditi u kantonu, a Mile u svojih 49% BiH. Kako planirate da iz kantona zaposjednete cijelu BiH ostaje misterija. Samo se nadam da ne racunate na pomog svojih "prijatelja" Amera i Engleza.

Mex

Mir budale

Gost_Radio_Sarajeva

Bogićević i Pejanović su Jugosloveni u prvom redu. BiH i Crna Gora su jedine republike u kojoj su Jugoslavija i jugoslavenska ideja pobjedile. Ostali su se kao poraženi priklonili pobjedniku. A Mile je jednostavno naturalizovani bijedni Srbenda.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Mar3

Bi li dao saglasnost na brak tvog deteta sa muslimanom i ako ne bi objasni zasto...

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

REPUBLIKA SRPSKA ulazi u EU

MUSLIMANI ostaju u bosni koja nece biti u EU .ERDOGAN CE VODITI BOSNICU do nestanka tgurske posle toga potgurice ce se rasturiti po svijetu

Zbor

Bosanskohercegovacka populacija ima nadpopovicnu statoevropsku Dinaroidnu haplogrupu, za razliku od okruzenja! Uz cinjenice da populacija Bosne zivi vijekovima istu drzavnost unutar slozenih drzavnih cjelina (Osmanske carevine, AU monarhije, Jugoslavije…), da nema teritorije ni znacajnu dijasporu susjednih drzava, ima svoju tradiciju, jezik i kulturu, znaci da nije multietnicka. Jeste multireligijska. Velikodrzavni kreatori Srbije i Hrvatske gradili multieticnost BiH preko nacija novostvorene Kraljevine SHS/Ju. Oni su ih “uzidali” u AVNOJu, prekopirali u Dejtonu, praveci od BiH “visenacionalnu zajednicu” poput Jugoslavije. Jugoslavije odavno nema. Ne mogu se njene nacije prikazivati kao narodi Srbije i Hrvatske u BiH. BiH nema iseljenistvo svojih susjeda; Srbije, Hrvatske i CG. Nema njihove narode.

Hmmmm

***

/ Najnovije