Dr. Ivo Komšić: Tko su neprijatelji države

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lubach

E moj Komšiću. SDA je naravno imala promasaja... jedan od vecih je to sto su tebe postavili za gradonacelnika. U Sarajevu nisi uradio bukvalno ali bukvalno nista za svog manadata..

papac

Znao sam da ce tema biti SDA inace ovog penzionera ne bi ni zvali ..

"Normalni" Bosanci i Hercegovci koji se izjasnjavaju...

..kao Hrvati MORAJU odyebbati Covica Bjelocarapanova i njegovu ekipu...Jer krse upravo taj sporazum !! A da su karne i SDA i HDZ - JESU i treba ih sve progoniti i uzeti im i imovinu i "uticaj" !!

Panzer

Ovaj lud 100%.Neki dan pozivao ljude na oružije u Stocu.Hoće opet u ratno predsjedništvo.Čim je to Komšić slina i govno od čovjeka

Gulliverus

Gosp. Komšić je apsolutno u pravu, ja bih njega za jednog pr

nbnjmml

Grad u kome 20.000 ljudi prisustvuje sahrani cace ne može biti glavni grad ni sebi ;)

Neprijatelji drzave su

Sda,hdz,snsd kurvini sinovi politicari i njihove famelije.

Mucak

Koji samo mučak moraš biti pa nakon 30 godina iznositi nekakve tzv.istine i spominjati ljude koji su odavno pod zemljom. Zašto građani ništa nisu znali nego ste sve radili iza zatvorenih vrata. Stanovništvo i borci su sasvim drugo mislili za šta se bore a vi ste putovali i izvlačili svoje porodice i vječno pregovarali. Sada se kao opravdava uloga HDZa u ratu ????

YY

Na stranu želje Ive Komšića i njegovo djelovanje u odbrani države BiH. Stvar je u tome da je Ivo Komšić član SDP-a , a 99% hrvata je dalo svoj glas HDZ-u koji je skupa sa srbima učestvovao u agresiji na BiH i udruženo su imali plan da fizički unište Bošnjake. Dakle iz Ive Komšića možda stoji jedna mala grupa hrvata iz BiH , a većina skupa sa Hr i danas sve radi da podjeli BiH !

Komentat

Ne kaze se tko vec KO

Car

90% bosnjaka I 90% hrvata tako I srba nisu za rat name jedobro a oni 10% su politicki huskaci oni nece uzeti oruzije open ce pljackati I sirotinja ce ginuti zali boze posteni zivio Mir a ima mjesta za sve narode otjerali su nam omladinu sada su nam kuce prazne sta hoce vise

Anto

Zaista uz Božiju pomoć i zalaganjem nas domoljuba-patriota opstat će nasa domovina Bosna i Hercegovina unatoc silnim neprijateljima.

Anto

Zaista uz Boziju pomoc i zalaganjem nas domoljuba-patriota opstat ce nasa domovina Bosna i Hercegovina unatoc silnim neprijateljima.Ako je milostivi Bog sa nama tko ce protiv nas.

Bakr

Davno sam ovdje pisao da je BIH u opasnosti od Bakira Izetbegovića i da njegov dogovor sa Erdoganom jasno govori kako BiH treba podijeliti,ali s vremenom Bošnjake asimilirati bilo u Srbiju ili hrvatsku, a ostatak prebaciti u Tursku.

Aida Bukva

Gora proslost. To je Ivo Komsic. Slab, spor i ljen.

lupeta

izlapljela komunjara... neostvarenih političklih ambicija.

/ Najnovije