Denis Bećirović: Na potezu je Valentin Inzko

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Demagog

mojne tisra Tite ti

@

Denis Bećirović: Na potezu je Valentin Inzko... i ti Denise znas dobr VIC ispricat.!!

Kenjocid

Da iza Bećirovića ne stoji nikakav ozbiljan Parlamentarni rad najbolje pokazuju tupavi prijedlozi Zakona o zabrani negiranja genocida, koje svako malo da u Parlamentarnu proceduru. Ovi prijedlozi se obično nalaze na jednoj do dvije stranice a sadržajno podsjećaju na pismene radove srednjoškolke koja se bori za prolaznu ocjenu.

miki

Ne zna se koji je gluplji i neharizmatičniji a stalno se nešto guraju on il ivojin.

Kurton

mores guslat al nema meraka

Latko zBrode

Nema kad, on izražava zabrinutost.

Historicar

Srebrenica je američka propagandna laž koju su smislili da satanizuju Srbe kod svoje i svjetske javnosti da bi se umiješali u rat u Bosni! A tu laž i prevaru bošnjaci i Ameri i dalje furaju, ne bi li ukinuli RS. Od toga nema ništa. Politička situacija se promijenila u svijetu, od '91. Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Koel

Tako je becirovicu jel valenti malo zabrinut sta kaze

Oovaj lik 20 godina

20 godina on ni za sta zivi ko bubreg u Loju, idi ba u Konjic

/ Najnovije