David Ehl: Ovo više nije klimatska promjena, nego klimatska kriza

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TrtMrtSmrt

Ne seri Davide !! Jos davne 1985e je Bistricki potok sravnio sve do Komande JNA dole !! Naravno da se klima mijenja,naravno da (zapadni) covjek utice na nju...nego,prestanite vjestacki stvarati i tjerati kisu...prestanite razne druge experimente sa prirodom...a ovo malo jada sto ova istocna sirotinja smrdi i dimi,to ce mother nature progutati lako. Nego,naravno da je nova agenda zaceta tu...uskoro ce onaj ko npr vozi normalni automobil biti KLIMADIOT....naravno,zato sto treba kupiti elektro-auto...koje ce prirodu opteretiti 10 puta vise...zivi bili pa vidjeli !!

Zao mi obicnih ljudi

Kad njemacku pogodi pljusak i kisa onda je kataklizma svjetskih razmjera, a sami su rijeke isto kao u bosni zapustili. Ali kad pola balkana poplavi onda je to samo poplava. Zao mi obicnih ljudi sada opet na noge treba stati.

/ Najnovije