Dragan Bursać: Zoran Milanović - nečovjek koji se sprda sa genocidom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mikica

pa u jasenovcu nije bio genocid. po bursacu nije ni bilo zlocina.

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

moj Dr Agane, majmune sa grane, muslimani imaju dugu istoriju kratkog pamcenja, nece ti to na dobro izaci

mikice

pa u jasenovcu nije bio genocid. po bursacu nije ni bilo zlocina. ka mikica HRT je emitovao odlican serijal o periodu strahovlade zlocinacke NDH od osnivanja do konacnog sloma, sve odlicno objasnjeno od strane nekoliko istoricara i uz koristenje originalnih dokumenata i autenticnih snimaka iz tog perioda. Ustaska NDH je u to crijeme donijela Rasni zakon usmjeren protiv Srba, Jevreja i Roma, Jasenovac je bio mjesto za prakticnu primjenu tog zakona... mjesto nevidjenog ljudskog zla. Nazalost genocid, kao takav, definisan je nakon zavrsetka WW2..

Dokazi

Po osnivanju hdz-a hrvatske milanovicev otac iz sk prelazi u hdz,jer ga sa tudjmanom dijeli veliko prijateljstvo iz dana kada su obadvojica bili visoki celnici partije.Milanovicev otac je sudjelovao u ubojstvu ekstremnog nacionaliste bruna busica u Parizu.pocetkom rata 1991. Stari milanovic moli tudjmana da mu sina spasi od odlaska u rat i tudjman ga salje u diplomaciju,a po povratku u hrvatsku dobija zadatak da se uclani u sdp.Bio je vrlo neuspjesan premjer i izasao je iz te stranke da bi par godina zivio kao albanski savjetnik predsjednika Rame.Po izborima i nakon smrti starijeg milanovica u testamentu je pronasao ocev zahtijev da slijedi tudjmanovu politiku pripajanja zapadne hercegovine hrvatskoj.To je ukratko sva istina o tom covjeku koji nema svojih stavova,ali dug je dug i pokusava ga vratiti tudjmanu i svome ocu.

Duduk

Ma ljudi Zoran je puko skroz treba njega vezati i da bude nostop po ljekovima

/ Najnovije