Bursać: Onaj izraz 'Neće Evropa dati' je naša najveća zabluda

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne seri

Ne seri Dragane, cijeli rat si proveo u VRS kao dobrovoljac.

Milan

sad te ne kapiram? Jel zelis s nama u Srbiju ili ne?

Hercegovac u Bosni

Vole Rusiju a idi u Njemacku.Svijet ništa iz istorije nije naučio.Diktator je prvo zlo svom narodu i taj narod plaća najveću cijenu svojih zabluda.A naivan je svako ko misli da je bilo koji diktator ,prvo normalan a onda sve ostalo.

bursać

jes išo na džumu mirisat pakaše?

JA1

Neka priča ko šta hoće, čovjek je sve u pravu.

Ap

Napisi sta o rezoluciji un 1244, napisis sta kako ameri ubijaju po svijetu, napisi nesto sto nije o srbima i rusima, pa mozda neces bitti smrdljiva sendvicarska pudlica.

JA RUSIJA

ZNA SE KO JE KRIVAC I KO HOCE DA SE ISPUCA PRIJE NEGO ODAPNE

HERCEGOVAC I TI VOLIS TURSKU I OPET IDES U NJEMACKU

VOLIS VVISE TURSKU

Knez

Bursac je najveca hodajuca dzukela.

D aut

Ovi Bošnjački novinari, kao i političari, svi postali pametni i proroci. Tačno znaju šta ko u svetu misli, šta sanja...

JA RUSIJA

RUSIJA NAJVECA SILA RUSIJA

RYCIJA

RYCIJA

RYCIJA

RYCIJA

RYCIJA

RYCIJA

RYCIJA

RYCIJA

/ Najnovije