Bursać: Kako je Severina začepila usta Dodikovom režimu!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slavi

Mozda se i ti dodvoravas da zacepis usta,ili mozda da snimis film,posto imas velike glumacke kvalitete.

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

Halal Srbenda bi trebao da snimi pornic sa kakvom zivotinjom pa bi bio poznatiji od dnevnog zastitnika muslimanije

Nit manje kite nit veće dreke

Da nije bilo Karadžića i Mladića Bursać i njegov brat po peru Puhalo bi morali danas nešto raditi da bi hljeba pojeli. Ovako je samoosvješteni antinacionalista,na platnoj listi SDA propagande, radu po nalogu i smiješi mu se nacionalna penzija u FBiH.

Budaletina Bursać

Ne može se identifikovati sa srpskom većinom kojom je okružen, pa smatra da mu to daje za pravo da vrijeđa i etiketira sve one koji mogu. Ukratko rečeno, srpske ultradesničarske organizacije i samozvani antifašisti (u koje sevubraja i Bursać) su lice i naličje jedne te iste medalje. I jedni i drugi su trajno zarobljeni u 1992. godini, jedni drugima „nabacuju loptu“, slično kao Dodik i Izetbegović. I žive od te priče. Ne bi se začudili ni kad bi im finansijer bio isti.

DI

Šutnja je izdaja. Bravo Severina, veoma hrabar postupak.

MLK

"Na kraju, nećemo se sjećati riječi naših neprijatelja, nego šutnje naših prijatelja". MLK

Ovako su nastali muslimani u 15 vijeku

“presli” na islam….

PD

Bursac je prelivoda

Bursaću,

A volio bi ti njoj da začepiš usta, kao onaj u njenom pornići!

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Daca

Isprangijali su to srbi do besvjesti i sutnuli kao korpu pa sad takva ide i lupeta kao i ovaj debilni imbecil Dragan Busac, a svi znamo ko su mu bili roditelji i kakvi su smradovi i stoka ljudska bili

Baa

Ovaj Bursac za Srbe isto kao Galijasevic za muslimane.

/ Najnovije