Boris Dežulović je 1991. ušao u Vukovar: "Šuti. Ne pričaj. Gledaj i povraćaj"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cheto

Kakvi borci,kakva hrabrost !! Njih samo cetvorica protiv ovog opasnog teroriste...vidi se da u ovoj ubojnoj napravi sto lici na stap ima municije da pobije "ceo srpski svet".. No nadjljudskom hrabroscu i sposobnoscu,njih cetvorica su uspjeli savladati strasnog neprijatelja!! 'de su gusle..daj tekst...idemo..je'n- dva..

Čovjek

Ne znam čemu se ovi Srbi nadaju za svoju djecu? Toliko su zla nanijeli, historija će vas se stidjeti, unuci će vas se stidjeti. Ne svi Srbi dakako, ovi drugi Srbi koji nisu četnički vukodlaci, molim vas odmaknite se od od ove ideologije fizički, deklarativno, narativno i mentalno. Niko normalan ne može ovo podržati i shvatiti.

Da li bilo čiji Bog može voljeti ovakve dole opisane spodobe

Uz šestu ili sedmu kavu kapetan, ljubazan čovjek (nastavnik biologije), uvjerava me da nema frke da me puste, ali “ima budala, čoveče, još se puca... ma neće oni ni da te pitaju odakle si, ubiće te, bre, za tu jaknu, razumeš... ti Šešeljevi tamo, rezervisti... to je pijan i lud svet! Evo, ja te molim da ne ideš...”. Počinjem i ja razmišljati ima li smisla i već odustajem, ali dolazi Božo i kaže mi da upadam. “Idemo, kasnim već...”

Centarfor

Zločinci pripadnici Srpskog naroda, gledajte u svoju djecu i mislite na Vukovar i Srebrenicu. Tako cete i docekati

Gost

Grad heroj !

Dudek Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Mujo

Vukovar je naša dika, puno mrrvije katolika.

Kron

Izvrstan članak!. Kao da sam bio tamo.. I

hrkljus

https://www.youtube.com/watch?v=mXeD3WEFSck&t=44s

,,..Demobilisani borac..,,

Te hrabre srpsko barbarske spodobe,zarobili civila bolesnika,i šepure se koda su zarobili komandosa.koji ste vi ogavni zaostali pagani.

Grga Uremović

Nisam bio u ratu! Od ovoga opisa situacije grlo mi je stegnuto i sav gorim. Prije dan , dva čitam transkript Jastreba sa uredom Tuđmana (koji spava dok Vukovar pada) i pitam se za što su život dali svi ovi ljudi ? Imamo vlast koja odaje počast žrtvama Vukovara a beskrupulozno pljačkaju ovu zemlju. Pitam se gdje je kraj i kako dalje? Izabran od jada!!!

Mladomuslimani i crna ruka su braća

Kako je Dežulović uspeo ući u Vukovar kad je sve bilo pokriveno i zaštićeno KOS-ovim agentima? Pa bio je dio ekipe

Srpske gnjide...

...genocidaši, i ostali krepani srpski lešinari...sjeme cam se zatero zanavijek...

/ Najnovije