Bogić Bogićević poslao poruku javnosti, "a posebno građanima Sarajeva"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Mangupe

nasvasta

Respekt do neba veliki ćovjeće ćasni bosanci će uvijek biti uz vas dugo i zdravo živio ljudino.

rodjeni_sarajlija

Respect!!!

Joseangel

Hvala Vam gosp.Bogicevicu sto ste covjek u pravom smislu te rijeci a ne kao ovi smradovi.Postovanje do neba.

Da

Sta li je ovaj covjek uradio osim “kao ne Milosevicu” da hoce neko navesti. Sta bilo, neki poslovni uspjeh, neki diplomatski uspjeh, sta bilo osim “ne”, za svoj citav zivot.

Musk

Kapa do poda LJUDINO! Živ i zdrav ti nama bio! Nedaj da te malograđani koji sebe nazivaju Sarajlijama uvlače u svoje ogavne,prljave igre!

Aminji

Nazalost sve si u pravu legendio , respekt.

Musk@Da

Sta li je ovaj covjek uradio osim “kao ne Milosevicu” da hoce neko navesti. Sta bilo, neki poslovni uspjeh, neki diplomatski uspjeh, sta bilo osim “ne”, za svoj citav zivot. ka Da ....... ....Kad porasteš onda ćemo ti reči! Do tad,uči,čitaj,obrazuj se! Ne dozvoli da ti Facebook bude vrh obrazovanja!

Babuka Bogi

Hvala ti oče države Bosne. Da si rekao "DA", kad su budale govorile rata neće biti, Bosna nebi postojala.

@Da

Sta li je ovaj covjek uradio osim “kao ne Milosevicu” da hoce neko navesti. Sta bilo, neki poslovni uspjeh, neki diplomatski uspjeh, sta bilo osim “ne”, za svoj citav zivot. Papak, pročitaj malo o ovom čovjeku. Možda nešto i naučiš.

@Da

Ovaj covjek sto je uradio za ovu drzavu tvoji puleni nece uradit sve i da zele za 100 godina, ali oni nazalost rade protiv ove drzave gore nego i jedan dusman ove zemlje kroz cijelu njenu historiju

miki

Ovaj čovek je držao vezane ruke Jugoslaviji dok joj je Stipe Mesić pucao u glavu.

Kmet miki

Kmetovima se ne preporucuje komentarisati na ovakvim temama.

miki

Mili ne možeš uvredama sakriti činjenice. Uvredama ljudi obično manifestuju nemoć ;)

miki

Na žalost ta nemoć da se organizuje društvo, da se suoči sa činjenicama i vlastitim gabaritima usložnjava situaciju i susedima. Zato sam ja tu, da virnem a i edukujem ;)

Robot

Treba izbaciti korumpirane vjecnike iz vjeca, to je pravac u kojem treba usmjeriti energiju, a ne moliti covjeka da pogazi svoju rijec. Ne mogu da vjerujem ko sve sjedi u tom vjecu,ne da zalosno, nema rijeci koliko je to porazavajuce za ovaj grad

dokaz

Ajmo sada svi ostavke i potpuno povlacenje sa politicke scene svih odgovornih za ovu katastrofu. Dokazite da ste casni i moralni. Smece ljudskoga roda!

Sasa

Postovanje, ne moze se to rijecima ovo je velicina, gromada.

Mostar

Kada bi bili izbiri u kojim bi se birao gradonacelnik Sarajeva B.B. bi dobio 5-6 tisuca glasova

Mali Moke

Za mene ste gradonacelnik iako niste prihvatili...

/ Najnovije