Blog britanskog ambasadora u BiH: Dejton je temelj, ne plafon

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realnost

Nazalost, NEMOGUCE je da se 3 strane dogovore bilo sta. Ako si na vlasti, zaradjujes ispod stola velike kolicine novca, pa zasto da mjenjas bilo sta??

Srle

mozda je Dejton bio temelj. vise nije jr ste ga vi zajedno sa muslimanima godinama urusavali pokusavajuci da ukinete Republiku Srpsku i da vrmenom druga dva naroda dovedete na status manjine u namjeri da vecina (muslimani) vladaju cijelom BiH. vremenom bi oni (muslimani) napravili kalifat kao sto pise u Alijinoj Islamskoj deklaraciji. moji Englezi, nigdje vi u svijetu niste donjeli dobro, pa necete ni u BiH. A Bakir neka se samo i dalje skriva iza vasih skuta...

Stidimo se

Srle, duvaš ga opeglanog!

Dugme

mozda je Dejton bio temelj. vise nije jr ste ga vi zajedno sa muslimanima godinama urusavali pokusavajuci da ukinete Republiku Srpsku i da vrmenom druga dva naroda dovedete na status manjine u namjeri da vecina (muslimani) vladaju cijelom BiH. vremenom bi oni (muslimani) napravili kalifat kao sto pise u Alijinoj Islamskoj deklaraciji. moji Englezi, nigdje vi u svijetu niste donjeli dobro, pa necete ni u BiH. A Bakir neka se samo i dalje skriva iza vasih skuta... ka Srle ......... Kako glup komentar . Eto englezi i druge evropske i svjetske kršćanske zemlje više vole Bošnjake od vas napačenih Srba i Hrvata. Stvarno si ti ugrožen ali od vlastite gluposti.

071

Dayton je arhaično sranje, koje u realnosti služi samo tome da tri odnosno jedna kriminalna hobotnica koju podržava ukupno 10-15% stanovništva (čitaj tenderaša, klijenata i uhljeba, mahom potpuno nesposobnih ljudi sa lažnim diplomama) neometano opljačka sve do posljednje molekule vode u ovoj zemlji. Iza će ostati pustoš i par baba sa kozama. Onako konstitutivno zaštićenih kao pande.

Mostar

J.bo te Paddy Ashdown i ti njega

Tako je

mozda je Dejton bio temelj. vise nije jr ste ga vi zajedno sa muslimanima godinama urusavali pokusavajuci da ukinete Republiku Srpsku i da vrmenom druga dva naroda dovedete na status manjine u namjeri da vecina (muslimani) vladaju cijelom BiH. vremenom bi oni (muslimani) napravili kalifat kao sto pise u Alijinoj Islamskoj deklaraciji. moji Englezi, nigdje vi u svijetu niste donjeli dobro, pa necete ni u BiH. A Bakir neka se samo i dalje skriva iza vasih skuta... ka Srle

Hmm

Majmune zuti ne rise. Ako je EU vrhunac istorije po fukojaminoj teoriji sto ne ostaste u njoj?

/ Najnovije