Srbljanović: Dr Nestorović sate provodi govoreći o temama o kojima ne zna ništa

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

antivakser

providni ste i jeftini, nevjerovatno ...

sarajka

Nestorović je CAR. i naravno , ugledan ljekar sa iskustvom. Provakseri ne hejtujte PRAVE LJEKARE. probajte da naučite nesto za promjenu!

kitodeficit

Ovu Srbljanovićku izgleda niko nije dugo vremena pošteno iskaro..... jest nekakva isfrustrirana jbt.......

Bokser sa Harvarda

Cek malo? Ako sam dobro shvatio? Spisateljica i profesorica na Fakultetu dramskih umjetnosti kaze da Dr Nestorović sate provodi govoreći o temama o kojima ne zna ništa. Nema dalje, ovo je vrh. Sta reci, koju posluku porati?

Hgg

Što ste protiv nje kad je pobrojala sve izvaljene gluposti. Imate i sami načina da provjerite riječi ovog fanatika.

Crni

Nestorovic? Jel to onaj što se sa Vuckom smijao "internet virusu" i u jeku italijanske pandemije pozivao žene na shopping u Trst? Dobro žena kaže, nekad doktor, sad samo vrač.

Hani

Bravo Srbljanovićka! Napokon da neko raskrinka umišljenu veličinu, lažova i šarlatana.

Nadimak...

Bravo Srbljanović

Citiram Čovjeka:

Cek malo? Ako sam dobro shvatio? Spisateljica i profesorica na Fakultetu dramskih umjetnosti kaze da Dr Nestorović sate provodi govoreći o temama o kojima ne zna ništa. Nema dalje, ovo je vrh. Sta reci, koju posluku porati? Kome? :)

Sabina Spielrein

Nestorović je Beli Mag!!!

Ivermektin

Gledao sam ga. Kao doktor je nekonvencionalan i zanimljiv, mada je intervju bio o svačemu, čovjek je širokih interesovanja pa i znanja, bez obzira na fule. Za razliku od te dramatične Srpkinje, meni je jedino i najviše smetalo što je on zagriženi nacionalista, četnik, mitoman koji priča o genocidu nad Srbima!?. Od toga ko je režirao koji film niko neće umrijeti, a velikosrpske priče i nedjela su samo u BiH u zadnjem ratu pobili sto hiljada ljudi.

/ Najnovije