Bijeljinci zajedno i Zvonimir Ladan: RS je i rana i negativan pečat na srpskom narodu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SFSN!

SFSN Zvonimire!

JA1

Ljudi, hajmo prijedloge kako se izboriti protiv ovih lopovskih fasista. Imal ko sta pametno?

Vau

Pa ne mogu da vjerujem. Mozda jos ima nade za nasu BiH.

CNN

kako ste vi Bosnje paglu narod. jel' stvarno mislite da ce Zutom poci za rukom da ukine Reubliku Srpsku? bilo bi dobro znati na kojim drogama vas drzi evo vec 25g.

jašta je

GOSPODIN Zvonimir - ljudina!

78

A, što ne objavite, i moja baba ima nešto za reći! Kakav glupi portal i oni koji ga uređuju! Ovo možeš samo glupim bošnjama puštati. Republika Srpska je tu , i biće, dok je Srba. Samo nacionalistilke bošnje, koji mrze Srbe, žele da je nema. Okrenite se sebi i vidite ko vas pljačka.

Gost

Cijeli progresivni svijet zna da je RS genocidna tvorevina. Ako svijet nema mehanizme da je ukine (čitaj ako Amerika ne zatvori Trumpa) loše nam se svima piše ( i normalnim i genocidnim). Nažalost Srbi su kao nacija duboko zagazili u totalitarizam i fašizam

Bosna Bosanicima

molim vas da ne miješate Bosanske pravoslavce sa Srbima. Bosanski pravosvci su ostali odani svojoj praddjedovskoj zemlji Bosni.

JA1

@071<< imas li djece, znas li ciji su? Krepo krepani, nestace RS ili PC kako ti je draze

/ Najnovije