Analiza eksperta za europsku politiku: Odlučujuća ofanziva na Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dzabe se trudite y bat necete

Sjecate li se scene iz Goodfellas kad Henry Hill objasnjava zasto on i Jimmy nece nikad biti dio porodice, a Tomy hoce? Dzabe Hillu sto mu je majka sicilijanka, caca mu je Irac. EU nece Bosnu, Kosovo, Albaniju i Tursku kao clanice, ali hoce njihovu strucnu radnu snagu bez prava politickog djelovanja.

Suzy

Ekspertima za europsku politiku neko konačno mora reći (ako to do sada nisu shvatili), da političari od kojih traže ispunjenje uslova za pristup EU, SVIM SILAMA se trude da opstruiraju ispunjenje uslova prebacujući odgovornost za neuspjeh uvijek na nekog drugog. A u razgovoru sa tim ekspertima se pretvaraju da im je stalo i da će dati sve od sebe da BiH ispuni uslove i otpočne pregovore.

Za EU su Covic, Niksic, Konakovic i Forto.

To mi je dovoljno. Ne zanima me sto seydo peljeski stakorizmet nije (trazio da se obustave pretpristupni pregovori), sto Kakerizmet tu nema svoj interes, nista me to ne zanima. Ona cetvorica su mi dovoljni. I bit ce!

/ Najnovije