Ambasador Nelson poručio bh. političarima: Na stolu se nalaze sankcije!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I neće

Drugačije ne znaju moj Eric.

Mostar

Hoce li sada konacno prestati suplja Sarajevska prica o gradjanskoj BiH? Budućnost svih građana jeste jedinstvena BiH sa dva entiteta, tri konstitutivna naroda i građanima koji, svi zajedno, pripadaju Evropskoj zajednici. Kako je državni sekretar Blinken jasno rekao, osnovne, ali važne reforme u oblasti vladavine prava, ekonomije i izbornog procesa ono su što lideri u BiH mogu ostvariti ove godine.

julka

ili cete sta?

Ne

bogati ne serendaj, vama oni i trebaju, da se mozete mijesati u sve zivo, a oni krasti, vama je to sica, ali otvoreno vam sve da nas totalno pokorite reformama i unistite i sta je ostalo. Svi vi igrate za isti tim, tj, protiv malih naroda. Oni su vase sluge za pokoravanje naroda.

To Eric

Ako Dodiku, Baketu i Covketu ne slozi sankcije Eric - onda niko nece!

miki

Stipu se ti pederlula rođo i decu bre pravi ;)

miki

Svoju snagu u tuđu guzicu, pa nisi lud!

miki

Ne bih ti uvodimo nikakve sankcije nego kontam za tvoje je dobro greota da ne ostaviš potomstvo, odužiš dug predaka i dobiješ neko malo slatko stvorenje a ne da pretiš i petljaš se u odnose koje i ne razumeš suštinski. Greota amele mi moje ;)

JA1

@miki<< ti mora da si SDAovac i njihov bot

Bez kondoma

slozit ce him ga

/ Najnovije