Alen Zečević: Je li Džemal Bijedić bio žrtva političkog atentata?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ziv ti nama bio Zecevicu

Imas li ti ista napisati vezano za sadasnjost ili eventualno buducnost? Od proslosti nemamo nista.

Imali

Imas li ti ista napisati vezano za sadasnjost ili eventualno buducnost? Od proslosti nemamo nista. ka Ziv ti nama bio Zecevicu Bi da su ovi tvoji danasnji izabranici mogli ista uraditi za 30 godina svojih nesposobnosti.

Ne pijem dok Paja vozi

Bi da su ovi tvoji danasnji izabranici mogli ista uraditi za 30 godina svojih nesposobnosti. ka Imali Ovi naši kad bi se takmičili u nesposobnosti oni bi osvojili treće mjesto

apsurd

vrlo nam je važno sada ;kako , zbog čega ,ko i zašto je ubio Dž Bijedić .Budaletine od novinara!

zong

nije on bio prijetnja nikome, mit je da je ubijen.

visocica 1662

Jasno ko dan da je Dzemal Bijedic ubijen 18.01.1997g,jer je toliko bio popularan kod naroda da su s ebojali da ne nasledi Josipa Broza Tita.Ko jos vjeruje da je to nesreca nek vjeruje.

Brn

Jasno ko dan da je Dzemal Bijedic ubijen 18.01.1997g,jer je toliko bio popularan kod naroda da su s ebojali da ne nasledi Josipa Broza Tita.Ko jos vjeruje da je to nesreca nek vjeruje. ka visocica 1662 Tipična nacionalna histerija. Nema dokaza, ali smo ubijeđeni. To nije dovoljno.

/ Najnovije