Aleksandar Trifunović: Govor mržnje prema Baraliji i Ćavar je zastrašujući

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komi

Čuj nisu glasale za nacionaliste? Kao što je šutnja nekad odobravanje i govori više od svega, tako je i ovo njihovo neglasanje bilo direktno glasanje za HDZ, za najnacinalističkiju od svoh stranki. Onih koji su, sve ove godine samo uništavali Mostar. Ova ćurka je tražila promjene u Mo, da bi na kraju glasala da promjena ne bude!

jasta

Čuj nisu glasale za nacionaliste? Kao što je šutnja nekad odobravanje i govori više od svega, tako je i ovo njihovo neglasanje bilo direktno glasanje za HDZ, za najnacinalističkiju od svoh stranki. Onih koji su, sve ove godine samo uništavali Mostar. Ova ćurka je tražila promjene u Mo, da bi na kraju glasala da promjena ne bude! ka Komi SDA bi bila promjena? Vidite li vi ljudi sta pisete, razumjete li sta pisete? SDA=HDZ=SNSD

CC

Ocigledno je Trifunovicu da ti je ovaj tekst narucio HDZ . Boska Cavar i Irma Baralija su omogucile HDZ-u da i poslije 30 godina ponovo daju svog gradonacelnika u Mostaru . Ovaj grad nemoze nista ocekivati bolje nego kao i do sada. HDZ je svojom vlascu unistio sve u Mostaru i opljackao sve sto je imalo vrijednost vecu od feninga . I da , Irma i Boska su omogucile HDZ-u da ostanu na vlasti . Kakva SDA . Dosta ste nam govorili da smo slijepci e nismo vise !

Za jasta

Ne znamo da li bi SDA bila promjena ali koalicija za Mostar sigurno bi bila promjena !

Habuhabuhabu

Bosni i Irmi svaka cast. One su prave pionirke, a za njima ce i drugi pioniri.

Ghost

Potpuno tacno. SDA botovi svakako nemaju mozga, ali na zalost imaju pristup Internetu. Znaju da im se sudnice smijese pa galame I skrecu paznju na druge.

kukac

Sjajno, sto se cudite onda sto nema srba i bosnjaka u Aluminiju ? sto nije srpski jezik ravnopravan ? sto se rusi partizansko groblje ? sto se ulice zovu po ustaskim oficirima ? Nastavak toga su vam ove "hrabre" zene omogucile. Ne mislim da je Baralija toliko kriva. koliko sam vidio nije bas neke velike pameti. Kojovic je namjeno stavio ovu Bošku na listu u dogovoru sa Covicem. Ako bude kljucno da ima jos jedan glas..

HRKLJUS

Bez presude, a na Irminu tuzbu, U MOSTARU SE IZBORI NE BI NI ODRZALI I SAMO BI SE NASTAVILA 12-GODISNJA PRAKSA. STA SE PROMIJENILO OVIM IZBORIMA??? NISTA!!!!! DOGOVOR OD PRIJE 12 GODINA OSTAJE NA SNAZI!!!!!

NiP

Posteno bi bilo da obuku dres kluba za koji igraju da javno budu prepoznatljive.

011

svakome po zaslugama.

Svaka čast

Ima nade i za Banja Luku!

/ Najnovije