Ahmed Husagić: Zaustavili smo pad glasova probosanskih političkih snaga što je i bio primarni cilj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DB

ANTIBOSANSKE. ???? AKO GLASAM ZA HDZ ZNAČI DA SAM PROTIV DRŽAVE ???!! E ZATO NIŠTA OD GRAĐANSKE NECE BITI!!

GradŽanin opasnih namjera

pa ako si toliki patriota, zašto se na vratiš u svoj “rodni” kraj i preduzmeš nešto? Od 500 000 “dijasporaca” glasalo je njih, jedva, 30 000???

k

Ja analize i k... Anti-bosanske i pro-bosanske? Koji su koji? Garant u tim njihovim pro-bosanskim snagama ima mnoštvo onih koji decenijama nanose štetu ovoj našoj napaćenoj BiH. Mogli ste uraditi analizu po strankama, pa da vidimo koliko dijaspora podržava SDAovce, to je bitno pitanje. Da li nas oni handre i zbog dijaspore? A vala, tačno je i što reče @GradŽanin, bujrum u Bosnu, pa da i vi pomognete, a ne da nas na daljinski maltretirate glasanjem za retrogradne snage.

ovaj propo vani ko žeton

pa došo u bosnu ugrabiti se državnih jasli i prodavati šuplje. ooooooj bosno, koji debos tebe sve ne taslači!

Boro

Samo si ti licno imao korist!

/ Najnovije