U Sarajevskoj Vijećnici će se održati drugo izdanje Hedonist Festivala

Promotivni tekst
U Sarajevskoj Vijećnici će se održati drugo izdanje Hedonist Festivala
Foto: Hedonist Festival / Drugo po redu izdanje Wine & Gastro regionalnog Hedonist Festivala održaće se u Sarajevskoj Vijećnici

Drugo po redu izdanje Wine & Gastro regionalnog Hedonist Festivala održaće se u Sarajevskoj Vijećnici 17. i 18. maja ove godine.

Festival će biti otvoren za sve posjetitelje od 16 do 22 sata, a u prelijepom ambijentu galerije i svečanog salona Vijećnice posjetitelji će imati priliku degustirati regionalna vina, otkriti neke nove i starije etikete, te u razgovoru s vinarima i proizvođačima doznati sve što ih zanima o načinu proizvodnje, svojstvima vina i drugim zanimljivostima.

Na ovogodišnjem izdanju Festivala biće preko 40 prestižnih regionalnih vinara, restorana i proizvođača hrane koji će pružiti posjetiteljima priliku da uživaju u rajskim kapljicama najboljih vina regije, kao i u raznolikim delicijama koje pripremaju naši najbolji restorani i proizvođači hrane.

Ulaznice se mogu kupiti putem sistema kupikartu.ba ili na dane festivala u Sarajevskoj Vijećnici. Posjetitelje očekuje nezaboravan provod uz energičan i jedinstven muzičko scenski performans DJ Nixona uz vrhunski zvuk saksofona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije