SARAJEVO LIVE STREAM SESSIONS najavljuje novo izdanje!

Promotivni tekst
SARAJEVO LIVE STREAM SESSIONS najavljuje novo izdanje!
Foto: SLSS / Sarajevo Live Stream Sessions novo izdanje

Posebno izdanje SLSS-a planirano je za 21. maj 2021. godine. Muzički program od pet sati
obećava veoma dobru zabavu.

Program će otvoriti sarajevski band VELAHAVLE, i to sa premijernim izdanjem najnovijeg albuma. Album naziva 22:22 Velahavle je završio tokom prošle godine, ali je njegovo izdavanje pomjereno, i trenutno je u fazi post produkcije u studiju Milkshop u Beču, producenta Vlade Džihana (Dzihan & Kamien). Ipak, band je za ovu priliku odlučio ekskluzivno predstaviti album uživo, i to će ujedno biti i jedina prilika, prije oficijelne objave.

Nastavak programa ide sa najpopularnijim BH dvojcem, AFTER AFFAIR. Kreatori jednog od najznačajnijeg festivala u BiH, Garden of Dreams, višestruko nagrađivani dvojac koji je jedan od najtraženijih BH brendova u regionu i šire, jednostavno moraju biti dio ove priče. Poznati po svojim dubokim i eklektnim setovima, sigurno obećavaju jedno neopisivo putovanje.

Vrhunac večeri će dodatno upotpuniti svjetska zvijezda koja koja nam dolazi iz Italije, LEHAR. Zvijezda koja godinama svojom muzikom upotpunjuje najveće festivale i događaje širom svijeta. Jedan od najomiljenijih muzičara među bh publikom, definitivno je zaslužio poziv na SLSS. Za dvosatni set za SLSS je najavio da će biti jedna posebna inspiracija gdje će svirati neke od do sada neobjavljenih djela.

Sa posebnom pažnjom za ovo izdanje SLSS-a objavljujemo da će kompletan program od pet sati biti ekskluzivno emitovan na BH Telecom platformi MojaTV. Svi korisnici MojaTV paketa će potpuno besplatno uživati u petosatnom muzičkom programu. Kompletan program će biti emitovan na Moj Film kanalu, i to sa početkom od 20:00 sati.

KupiKartu.ba i SLSS su uz dodatne napore obezbijedili pristup ovom spektaklu putem Live Stream servisa. Svi zainteresirani gledaoci mogu gledati i slušati kompletan program putem Live Stream platforme KupiKartu.ba. Cijena pristupa za petosatni program je 6 KM. Pristup za Live Stream možete kupiti na stranici KupiKartu.ba, gdje možete dobiti i dodatne informacije o samom događaju, pristupu na platformu kao i sve ostale potrebne detalje.

Svakako želimo naglasiti da je, uz veliku podršku kompanije VISA, svim kupcima koji svoj pristup plaćaju sa VISA karticama osiguran popust od 50%. Znači za samo 3 KM možete sa društvom uživati u petosatnom muzičkom programu bez ikakvih ograničenja.

Usljed svih mjera koje su nastupile pojavom COVID-19 virusa, KupiKartu.ba tim je uspostavio platformu za održavanje i uživo emitovanje koncerata i ostalih muzičkih i kulturnih dešavanja.

Sa svim problemima sa kojim se kao društvo trenutno susrećemo i veoma ograničenim mogućnostima prouzrokovanim mjerama zaštite i zabranom javnih okupljanja, a zbog sve većeg nedostatka vrhunske zabave i kolektivnog pada morala i socijalizacije, na žalost, primorani smo da na ovakav način ponudimo mogućnost "online" vrste okupljanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije