Pogledaj filmove u CineStaru za samo 3 KM

0
Promotivni tekst
Pogledaj filmove u CineStaru za samo 3 KM
Foto: CineStar / Dan za 3 KM

Ljeto je još uvijek u punom jeku, školski praznici su tu, baš kao i godišnji odmori. Savršeno vrijeme za provesti vrijeme u druženju sa prijateljima i najbližima u opuštajućoj atmosferi.

U srijedu, 25.8., tradicionalni CineStarov "Dan za kino", dan je kada ljetnu sparinu trebate olakšati u rashlađenim kino salama CineStar kina, a povoljnija cijena ulaznica omogućava vam da povedete i veće društvo.

"Dan za kino" znači da ćete tog posebnog dana sve ulaznice u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini moći kupiti za samo 3 KM, a to uključuje i aktuelne naslove kao što su: "Odred otpisanih: Nova misija", "Free Guy, "Krstarenje džunglom", kao i najnoviji SF triler sa Hugh Jackmanom "Putovanje kroz sjećanja". Akcija vrijedi za sve filmove!

Pratite uživo konferenciju Elmedina Konakovića, govorit će o akciji Black Tie 2

Pratite uživo konferenciju Elmedina Konakovića, govorit će o akciji Black Tie 2

Interes za "Dan za kino" raste iz godine u godinu, a tome idu u prilog i velike brojke posjetioca koje ujedno govore i o regionalnom rekordu posjećenosti jednog kina u jednom danu.

"Dan za kino" akcija je u svim CineStar kinima diljem Bosne i Hercegovine. Cijena takođe uključuje i dodatke poput 3D, Love Box sjedišta, VIP sjedišta, dužine filma, Royal Beds te eXtreme formata.

Požurite po svoje ulaznice jer rezervacija za ovu super povoljnu akciju nema i razveselite nekoga odlaskom u kino jer je to uvijek dobar izgovor za ugodan i kvalitetan izlazak.

Više informacija, kao i kupovina ulaznica, moguća je već na blagajnama i online na LINKU.

Osim super povoljne akcije Dan za kino, u CineStaru nema lošeg dana u sedmici!

Ne zaboravite na Moju CineStar Srijedu i Family vikend kada su cijene ulaznica najpovoljnije u svim CineStar kinima!

Vidimo se u CineStaru!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije