Blockbuster za sve generacije - Space Jam: Nova legenda stiže u CineStar

0
Promotivni tekst
Blockbuster za sve generacije - Space Jam: Nova legenda stiže u CineStar
Bingo City Centar / Blockbuster za sve generacije - Space Jam

Svremirski dani u Bingo City Centeru donose ludu zabavu i filmske nagrade.

Dobrodošli u Jam!

NBA prvak i globalna ikona LeBron James kreće u epsku avanturu, zajedno sa bezvremenskim Looney Tunes likovima, a čitave generacije koje su devedesetih godina gledale prvi dio sa legendarnim Michael Jordanom, s nestrpljenjem očekuju drugi dio, koji je konačno u CineStaru, u Bingo City Centeru.

Ovo transformacijsko putovanje, koje možete pogledati u CineStaru od 15. jula, otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom.

Blockbuster za sve generacije - Space Jam - undefined

Bingo City Centar: Blockbuster za sve generacije - Space Jam

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bugsa, Lolu i cijelu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. 

A sa Space Jam-om, Bingo City Center i CineStar donose "Svemirske dane". Pred vama je 16 dana lude zabave i iznenađenja.

Od 17. jula do 1. augusta dođite u Bingo City Center, obavite kupovinu u iznosu od 100 KM ili više, potražite Space Jam košarkaški korner, ubacite koš i osvojite neke od vrijednih filmskih nagrada i ulaznice za film. Zasigurno filmski spektakl godine, koji se mora pogledati na velikom platnu CineStara u društvu sa svojim najmilijima, a od 17.7. do 1.8. dodatno se zabavite u Bingo City Center-u i osvojite vrijedne filmske nagrade.

Posjeti CineStar Sarajevo za vikend 17. i 18.7. jer te u kinu čeka Sneaker Art Corner u saradnji sa Snikeranom i pogledaj kako profesionalci oslikavaju custom tene!

Više info na cinestarcinemas.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije