Ne propustite: Bingo dani u CineStaru Sarajevo od 12. do 20. juna

0
Promotivni tekst
Ne propustite: Bingo dani u CineStaru Sarajevo od 12. do 20. juna
Promo / Bingo dani u CineStaru Sarajevo

Ljubitelji dobre zabave i vrhunskih filmskih ostvarenja konačno su došli na svoje! Od 12. do 20. juna CineStar Sarajevo pripremio je odličan program i niz pogodnosti kako bi Sarajlije, uz propisane mjere, ponovo mogli uživati u druženju i to uz nikad atraktivnije cijene!

Bingo dani u CineStaru Sarajevo počinju Family vikendom 12. i 13. juna od 11:00 do 17:00 sati. Ulaznice za sve ljubitelje najboljih dječijih filmova možete kupiti po cijeni od samo 5 KM, a mališane će zabavljati maskote te na poklon dobivaju i sladoled.

Nakon dvodnevne vikend zabave za cijelu porodicu, od ponedjeljka 14. do srijede 16. juna slijedi trodnevna 1+1 gratis akcija. Ovo je savršena prilika da nadoknadite propušteno te pogledate sve filmove koje želite jer za cijenu jedne ulaznice dobijete dvije. 

Bingo dani u CineStaru Sarajevo - undefined

Promo: Bingo dani u CineStaru Sarajevo

I to nije sve, nastavljaju se dobre ponude jer u četvrtak i petak, 17. i 18. juna, ne propustite paklenu 4DX akciju u CineStaru Sarajevo, jer uz svaku kupljenju 4DX ulaznicu na poklon dobijete i kokice.

Kao i do sada, CineStar je pripremio odličan filmski program, kako bi zadovoljili ukuse svih posjetilaca. Ljubitelji akcionih trilera sigurno ne žele propustiti film Boss Level u kojem glavne uloge igraju Naomi Watts i Mel Gibson. Na rasporedu je i poznata horor franšiza Prikazivanja 3: Kriv je sotona, te moderna bajka Cruella.

Od novih filmova tokom Bingo dana u CineStaru možete pogledati napetu morsku avanturu Velika bijela psina, te špijunski triler Sjena špijuna. Najmlađi posjetioci uživaće u filmovima Ainbo: Dobri duh Amazone i Disney animaciji Luka.

Bingo dani u CineStaru Sarajevo - undefined

Promo: Bingo dani u CineStaru Sarajevo

Bingo dani u CineStaru završavaju još jednim Family vikendom uz najpovoljniju cijenu od 5 KM za sve posjetioce do 17:00 sati. Mališani će ponovo moći uživati u sjajnim dječijim filmovima uz gratis sladoled, zabavom uz maskote i mnoštvom dječijih sadržaja. 

U CineStaru znaju napraviti famoznu zabavu koje smo svi željni! Zato ne propustite Bingo dane u CineStaru i iskoristite sve pogodnosti koje vam najbolje sarajevsko kino donosi naredne sedmice.

Više informacija o svim akcijama i kupovini ulaznica potražite na cinestarcinemas.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije