Objavljeni prvi izvođači Garden of Dreams 2024 festivala

1
Radiosarajevo.ba
Objavljeni prvi izvođači Garden of Dreams 2024 festivala
FOTO: Promo / Garden of Dreams

Pored izvođača, Garden of Dreams objavljuje i lokacije na kojima će se desiti izdanje festivala za 2024. godinu.

After Affair, Doel, Forest People, Goran Emkić, Ilija Đoković, Lubnya, Luka Čikić, ME.N.U, Mladen
Tomić, Novak, Rajot i Runy su za sada objavljena imena za ovogodišnji festival.

Headlinere festivala ćemo objaviti u kasnijoj fazi promocije festivala. Ovakvim pristupom želimo staviti poseban naglasak na domaće i regionalne zvijezde, čime promovišemo bogatstvo i raznolikost naše muzičke scene. Često imamo osjećaj da su naše zvijezde u sjeni velikih imena koja nastupaju na našim eventima, zato smo ovaj put odlučili prvo predstaviti domaće izvođače koji kvalitetom i znanjem sigurno mogu parirati svjetskim zvijezdama“ – poručuju organizatori.

Nova teška saobraćajna nesreća na bh. cestama: Tri osobe hitno prevezene u bolnicu

Nova teška saobraćajna nesreća na bh. cestama: Tri osobe hitno prevezene u bolnicu

Garden of Dreams Festival 2024 će se održati na dvije lokacije u Sarajevu. Jägermeister Night Stage će biti prvi dan u kultnom Domu mladih sa do sada neviđenom produkcijom koja će biti postavljena u velikoj dvorani.

Drugi dan donosi dvostruko uzbuđenje s dnevnim događajem na Cupra Stageu na krovu zgrade Svjetlosti, a noću se vraća u Dom mladih na još jedan spektakl.

"Ograničena serija festivalskih ulaznica po cijeni od 69 KM dostupna je samo do objave kompletnog lineup-a, nakon čega će cijene znatno porasti. Kada se objavi kompletan lineup, u prodaji će biti dostupne i pojedinačne ulaznice za svaki stage festivala" - pojašnjavaju iz Garden of Dreams detalje oko ulaznica i cijena.

Ulaznice su dostupne na www.kupikartu.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije