Jägermeister / Novogodišnja euforija može početi!

17. 12. 2021. u 19:13:00 Promotivni tekst

Shares: 0

U sklopu obilježavanja pet godina postojanja projekta JM Streetshirts, Jägermeister donosi specijalno izdanje popularnog serijala zabava Garden of Dreams, u sklopu kojeg će se u subotu, 18. decembra od 23h publici u kultnom amfiteatru sarajevskog Doma mladih u sedmosatnom b2b setu predstaviti Bonjasky i Kristijan Molnar!

Bonjaskyja bije glas DJ-a koji ne kopira i slijepo ne slijedi muzičke trendove, nego za publiku pomno bira numere koje su svojstvene samo njemu, dok je Kristijan Molnar unikatan po istančanom ukusu za plesnu muziku, te su njegovi nastupi puni svježe i raznovrsne muzike. Stoga će allnighter ovog dvojca zasigurno biti drugačiji.

JM Streetshirts - undefined

Foto: Jägermeister / JM Streetshirts

Osebujnost i posebnost ovog izdanja "Bašte snova" je Jägermeister, uvijek uključen u najbolje noći života svake individue! Naime, počelo je obilježavanje pete godišnjice JM Streetshirts, projekta koji kroz odjeću predstavlja različite vidove subkultura. Izražavajući svoj stav, inspiraciju i pogled na svijet oko sebe te unoseći elemente koji su utjecali na njihovo stvaralaštvo, potpisnici dizajna prethodnih kolekcija stvorili su jedinstvene odjevne komade namijenjene ljubiteljima ulične mode.

S tim u vezi, svi posjetitelji subotnje zabave imat će priliku da osvoje jedinstvene unisex odjevne komade namijenjene ljubiteljima ulične mode čiji dizajn su u proteklim godinama potpisali Sandin Međedović, Miran Lazić, Frenkie, Enis Čišić i Rikardo Druškić. U periodu koji slijedi sprema se niz iznenađenja za sve ljubitelje ledeno hladnog Jägermeistera, o čemu će biti obaviješteni na zvaničnim nalozima na Facebook stranici i Instagram profilu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA