Nezaboravni ljetni provod uz kralja festivala: Jägermeister seli najluđi provod na Tjentište

0
Promotivni tekst
Nezaboravni ljetni provod uz kralja festivala: Jägermeister seli najluđi provod na Tjentište
Foto: Jägermeister / Jägermeister seli najluđi provod na Tjentište

Kultni sarajevski Metalac prethodnih je dana prerastao legendu čiju je slavu uživao, ove godine izrasla su mu veća krila, jer je tokom tri dana trajanja Live Stage Festivala, nadmašio sva očekivanja.

Prostor na kojem su stasavale generacije ugostio je desetine hiljada ljudi željnih dobrog provoda, a Jägermeister je nezvanično krunisan za kralja festivala koji je ispunio što je obećao – najluđi provod u gradu.

Ice cold shotovi su bili hit sve tri festivalske večeri! Povjetarac na Metalcu, legendarni izvođači i Jägermeister, recept su za savršen, nezapamćen provod.

Hvala tehnologiji, koja je zabilježila fotografije koje definitivno govore više od hiljadu riječi – blješte kao atmosfera na festivalu i samo što ne „propjevaju“. Osjećaj slobode i uzbuđenja isijava sa svih fotografija objavljenih na društvenim mrežama uz Jägermeisterov identitet – jelena koji upravo to i simbolizira. Sedam metara visoka, svjetleća skulptura jelena na Metalcu je služila kao pouzdan znak da je dobar provod zagarantiran. Svi putevi kroz masu vode ka njemu!

Jägermeister seli najluđi provod na Tjentište
Foto: Jägermeister: Jägermeister seli najluđi provod na Tjentište

"Ako ste propustili festival jer ste odmarali ili radili, nemojte žaliti… Jägermeister želi da svi dožive ljeto za pamćenje, pa dobru atmosferu pakuje na put po BiH i sprema omiljeno piće za Tjentište.

Od 19. do 21. jula u srcu najstarijeg nacionalnog parka u BiH, provest ćete nezaboravno ljeto. Đuskati uz cjelodnevni muzički program, gledati filmove pod otvorenim nebom i spavati u hotelu od milion zvjezdica, ići na rafting, planinariti i obilaziti prašumu, a sve to začiniti hladnim Jägermaisterom…

Ponovo će nadmašiti sva očekivanja, dođite i uvjerite se sami!", poručuju iz Jägermeistera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije