Ne propustite koncert 'Zabranjenog pušenja' na travničkoj tvrđavi Stari grad

Sponzorisani tekst
Ne propustite koncert 'Zabranjenog pušenja' na travničkoj tvrđavi Stari grad
Foto: Travnik Summer Fest / Tvrđava Stari grad u Travniku

Prvi vikend u osmom mjesecu rezerviran je za dobru muziku, zabavu i smijeh na tvrđavi Stari gard u Travniku, gdje se očekuje veliki broj posjetioca na prvom Travnik Summer Festu.

Udruženje PRONT u saradnji sa Zavičajnim muzejom i udruženjem KLIK 3. i 4. avgusta organizira veliku i spektakularnu zabavu na tvrđavi Stari grad u Travniku.

Godinu u kojoj Zabranjeno pušenje slavi 35 godina profesionalnog rada obilježit će koncertna turneja u sklopu koje će ova legendarna grupa obići mnoge gradove bivše Jugoslavije, ali i regije i svijeta.

Tako će ljubitelji dobre muzike i rock"rolla iz srednje Bosne moći uživati u koncertu grupe Zabranjeno pušenje. Koncert će se održati u subotu 3. avgusta u 21 sat i to na čarobnoj i spektakularnoj atmosferi tvrđave Stari grad.

"Ove godine u Travniku organiziramo prvi Travnik Summer Fest, a za goste smo izabrali jednu kultnu grupu, koju vole i mladi i stari. Uz grupu Zabranjeno pušenje nastupit će i DJ Exit, a drugog dana festivala rezerviran je za smijeh i opuštanje uz stand by komediju Hazima Mujčnovića Made in Bosnia", kazao je organizator Travnik Summer Festa.

Zabranjeno pušenje - undefined

Foto: Travnik Summer Fest: Zabranjeno pušenje

Ulaznice po cijeni od deset maraka za koncert Zabranjenog pušenja i po cijeni od 15 maraka za oba dana festivala možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Travnik:

1. Centar za kulturu;

2. Zavičajni muzej;

3. Biletarnica Stari grad. 

Online preko sistema:

https://www.kupikartu.ba/karte/event/4418/travnik-summer-fest-zabranjeno-puenje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije