Koncert Frenkieja 26. marta u sarajevskom Trezoru

2
Radiosarajevo.ba
Koncert Frenkieja 26. marta u sarajevskom Trezoru
Foto: Frenkie / Frenkie najavio koncert u sarajevskom klubu

Poznati bosanskohercegovački reper Frenkie održat će koncert u sarajevskom klubu Trezor 26. marta.

Bit će ovo njegov prvi samostalni koncert poslije dugo vremena i prilika da prvi put predstavi pjesme s novog albuma 'Stari Frenkie'.

Proteklih godina Frenkija smo gledali u sastavu sa Kontrom i Indigom sa kojima je snimio i objavio tri zajednička albuma, da bi krajem godine iznenadio svoje slušaoce novim solo albumom. Na albumu je ugostio najjača imena regionalne hip hop scene među kojima su Vojko V, Smoke Mardeljano, Krešo Bengalka i Arot, a objavio je i četiri video spota.

Gol za Željezničar: Plavi stigli do vodstva i digli navijače na noge

Gol za Željezničar: Plavi stigli do vodstva i digli navijače na noge

Frenkie najavio koncert u sarajevskom klubu  - undefined

Foto: Frenkie: Frenkie najavio koncert u sarajevskom klubu

"Radujem se ovom koncertu i jedva čekam da predstavim nove pjesme publici uživo. Reakcije na album su bile izrazito pozitivne i sad je vrijeme da vidimo kako će to izgledati uživo. Također mi je drago da se kulturni eventi vraćaju, sudeći po pozivima koje imamo, ove godine ćemo imati brojna gostovanja. Na bini samnom će kao uvijek biti Kontra, Indigo i Soul, ali i specijalni gosti koje ćemo uskoro najaviti. Osjetim veliku tremu jer ću izvoditi nove pjesme ali i neke sa mojih prijašnjih albuma, na bini će biti istinski stari Frenkie", izjavio je bosanskohercegovački reper.

Koncert se održava 26. Marta u sarajevskom klubu Trezor a karte se od danas mogu kupiti u Royal with chese storu (Branilaca Sarajeva 47) po cijeni od 10km.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije