'Jedva čekanje' uključeno – Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno

0
Promotivni tekst
'Jedva čekanje' uključeno – Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno
Foto: Jägermeister / Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno

'Jedva čekanje' vibrantnih ljetnih noći, dinamičnih provoda na festivalima, ušlo je u završnu fazu odbrojavanja dana, a recke do zabava uz omiljeno piće – čuveni Jägermeister svela su se na jednocifren broj.

Svi koji su bar jednom okusili čari Jägermeistera na nekom od festivala širom BiH još uvijek prepričavaju dojmove i čekaju nove datume i najave.

Pa radujte se, ljubitelji Jägera, poznato je kada se otvara ljetna sezona uz najdraže piće i garantirano – najinovativniji muzički program.

Jägermeister, s kojim se provode najluđi dani ljeta, potražite najprije na čuvenom Garden of Dreams festivalu koji će se održati u kultnom sarajevskom Domu mladih, tamo gdje se oduvijek žarilo i palilo i odakle su svi partiji upisani u gradske anale…

Jägermeister Night Stage ponovo će okupiti velikane zvuka i natjerati sve koji dođu na ples do jutra, najprije uz Mind Against, duo sa „Afterlife” etikete, koji su se na mapi globalne elektronske muzike pozicionirali kao jedan od najtraženijih izvođača. Nastupaju na najvećim festivalima i u najboljim klubovima, a Garden of Dreams penje se odavno ka toj ljestvici. Italijanski dvojac s berlinskom adresom, Alessandro i Federico Fognini, odvest će vas na nezaboravno putovanje kroz zvuke melodic house & techno, a ako do sada niste imali priliku čuti njihov glatki, pokretni pristup tehnu, onda preporučujemo da otkrijete zašto je njihov zvuk tako prepoznatljiv i moćan.

Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno
Foto: Jägermeister: Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno

Uz ovaj neprevaziđeni dvojac stiže još jedna poslastica - Reinier Zonneveld, koji je svojim unikatnim muzičkim talentom stekao globalnu slavu. Gdje on nastupa – spektakl je unaprijed zagarantiran, a naročito zato što vjerovatno niste doživjeli da plešete na setu koji uključuje upotrebu AI tehnologije, jer Zonnenveld je prvi na svijetu izveo nastup sa virtuelnom verzijom sebe. A svoje mjesto u muzičkoj historiji osigurao je i postavljanjem Guinnessovog rekorda za najduži elektronski muzički live nastup.

Možda ovaj nastup neće biti za Guinnessa, ali da se u tu knjigu upisuju najluđi provodi – ovaj bi već u najavi bio tamo upisan, jer je njegova garancija ledeno hladni Jägermeister.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije