Jägermeister pripremio studentima ispit iz kreativnosti

Radiosarajevo.ba
Jägermeister pripremio studentima ispit iz kreativnosti

Studenti, umorni ste od predavanja, željeli biste se zabaviti i opustiti između teških ispita i predavanja na fakultetu? Protresite svakodnevnicu fakultetskih obaveza i prijavite se na najuzbudljiviji ispit ove godine koji vam je pripremio Jägermeister. Brend je, njegujući svoj avanturistički duh, pokrenuo ideju o ispitu iz kreativnosti i to u potpuno drugačijem okruženju od studentskih klupa. Katedra će bar na kratko biti zamijenjena prirodnim okruženjem, a usmeni i pismeni testovi zabavnim olimpijskim igrama. 

Kako se prijaviti

Prijave ekipa, koje su u potrazi za dobrim provodom i druženjem, počele su prvim danom ove godine i trajat će sve do sredine 2. mjeseca. Kriteriji za sudjelovanje su: da ste student, imate ekipu od četiri člana, maštovitu zajedničku fotografiju i kreativno pojašnjenje zašto baš vi trebate biti dio Jägermeister Student Olympics izazova.  

Svi studenti zainteresirani za učestvovanje u ovome zabavnom izazovu, ne moraju čekati u dugim redovima u studentskim službama i kupovati ispitnu prijavnicu, nego jednostavno popuniti  formular koji se nalazi na Jägermeisterovoj Facebokok stranici

Selekcija

Na web-stranici koja će biti napravljena isključivo za ovaj izazov bit će objavljene sve ekipe koje prolaze u krug selekcije, a na istom mjestu će biti objavljivani zadaci za kvalifikacije. 

Kvalifikacije

Kroz nekoliko krugova koji će se odvijati na društvenim mrežama, timovi će rješavati zanimljive, zabavne i izazovne zadatke koje je pripremio Jägermeister. Timovi koji se pokažu kao najspretniji i budu imali najkreativnija i najmaštovitija rješenja za izazove, sudjelovat će na Olimpijskim igrama 9. i 10. aprila na Vlašiću. Ako ste spremni prihvatiti izazov, sudjelujte i što je najvažnije, zabavite se.

Igre

Jägermeister Student Olympics izazov kulminirat će na Vlašiću, 9. i 10. Aprila, gdje će se Igre odvijati. Sudionici Igara bit će smješteni u luksuznom Resort & Spa Blanca hotelu s pet zvjezdica. Osim Jägermeister Student Olympics izazova, tog vikenda učesnike očekuju dodatni zanimljivi sadržaji, kao i nezaobilazni Jäger party, kako bi se odmorili, zabavili i pripremili za ljetne ispitne rokove. Sve to, apsolutno besplatno, studentima će omogućiti ovaj brend. 

Jägermeister je angažirao svoje Jägerette koje su istovremeno studentice da postanu ambasadorice ovog projekta u dijelovima države gdje studiraju i na taj način osigurao da su studenti već dobro upoznati s projektom i prijavljuju se u velikom broju za izazove koji će biti stavljeni ispred njih. 

Are you in?


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije