Film o kojem priča svijet dolazi u Cinema City: Parazit je remek-djelo!

Radiosarajevo.ba
Film o kojem priča svijet dolazi u Cinema City: Parazit je remek-djelo!
Foto: Cinema City / Parazit

Od 23. januara na repertoar Cinema Cityja stižu četiri nova filmska naslova.

Parazit (Parasite) je drama redatelja Bong Joon Ho, nominirana u šest kategorija za nagradu Oscar i dobitnik Zlatnog Globusa za najbolji strani film.

Četveročlana obitelj Ki-taeka je bliska, ali potpuno nezaposlena, pred njom je mračna budućnost. Sina Ki-wooa preporučuje njegov prijatelj, student na prestižnom sveučilištu, za dobro plaćeni posao podučavanja, te se nada da će tako imati redovite prihode. Sa svim očekivanjima svoje obitelji, Ki-woo odlazi u obiteljski dom na intervju. Stigavši u kuću gospodina Parka, vlasnika globalne IT tvrtke, Ki-woo susreće njegovu suprugu Yeon-kia, lijepu mladu damu. Ali nakon ovog prvog susreta između dviju obitelji, uslijediti će nezaustavljivi niz nezgoda...

Male žene (Little Women) je romantična drama nominirana u šest kategorija za nagradu Oscar, u režiji Grete Gerwig, a u kojoj glavne uloge tumače Saoirse Ronan, Emma Watson i Florence Pugh.

Priča o četiri mlade žene koje se bore za vlastiti životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je vječna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, Jo, Amy i Beth March upoznajemo još kao djevojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale živjeti same s majkom Marmee, moralnim stupom obitelji, dok je njihov otac otišao dati svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrijednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratit će ih cijelog života, dok će svaka od njih pokušati naći svoje mjesto pod suncem...

Gospoda (The Gentlemen) je kriminalistička akcija u režiji Guy Ritchieja, a u kojoj glavne uloge igraju Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Hugh Grant i Colin Farrell . Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota , podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Jadnici (Les Miserables) je kriminalistička drama nominirana za nagradu Oscar za najbolji internacionalni film.

Film donosi priču o Stephane koji se nedavno pridružio policijskoj jedinici za borbu protiv kriminala u pariskom predgrađu Montfermeil, u koje je Victor Hugo smjestio radnju svog slavnog romana Jadnici. Zajedno s novim kolegama i iskusnim članovima jedinice – Chrisom i Gwadom – Stephane ubrzo otkriva da među lokalnim bandama vlada velika napetost. Kada tokom pokušaja hapšenja osumnjičenika njih trojica bivaju prevladana, čitavu situaciju snima kamera drona, prijeteći da javno razotkrije realnu sliku svakodnevnog života...

Pored četiri nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju akciju Zločesti dečki zauvijek u kojoj glavne uloge igraju Will Smith i Martin Lawrence, zatim ratnu dramu 1917 u režiji Sama Mendesa, koja je nominirana u deset kategorija za nagradu Oscar, te porodičnu avanturu Dolittle u kojoj glavne junake igraju Tom Holland, Robert Downey Jr. i Rami Malek.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi: Špijunaža i kamuflaža, Snježno kraljevstvo 2 i Frka.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije