Dino Nodi Ćatović još jednom izvodi svoj Asortiman u Monumentu

Radiosarajevo.ba
Dino Nodi Ćatović još jednom izvodi svoj Asortiman u Monumentu

Dino Nodi Ćatović je radijski voditelj i član postave Nadreality show koji je pod stare dane otkrio stand-up komediju kao novi način izražavanja svojih životnih trauma, nedoumica, i kontemplacija o životu.

Šta stisak ruke otkriva o vama? Zašto Mirso iz Švrakinog više ne snima svadbe na VHS? Kako odabrati idealno ime za novorođenče? Kako žena uspije procijeniti muškarca za samo 0,006 sekundi? Koja je svrha providnih salveta u ćevabdžinicama? Ovo i brojne druge praktične savjete i pouke iz života saznaćete u stand up komediji Asortiman, koja će se izvesti u subotu 27. aprila u 21 sat u klubu Monument. koji se nalazi u Strossmayerovoj ulici u Sarajevu.

Na obavezno pitanje gdje će provesti predstojeće Prvomajske praznike, Nodi spremno odgovara:

Pa zavisi koliko ljudi dođe na predstavu, sve je u opciji - od Barica do Vrela Bosne. A ako bude sreće, možda se i do Gojka dobaci. Gorivo je moje naravno.

Ne propustite posljednje izvođenje Asortimana u Monumentu za ovu sezonu, koja je obilovala kvalitetnim večerima stand up komedije. Ova praksa će se nastaviti i u budućnosti, s obzirom da Sarajlije sve više posjećuju ovaj vid zabave.
 
Ulaz je 5 KM, a početak u 21,00.
Informacije i rezervacije na brojeve 061 588 884 i 062 762 138.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije